Ukrainasta Suomeen paenneet ovat hämmästyttävästi suomalaisia muistuttavia

Vain kieli on ukrainalaisilla erilainen kuin meillä ja  se muistuttaa kovasti venäjän kieltä, jotkut ukrainalaiset kuulemma puhuvatkin venäjää.

Koska ukrainalaiset ovat niin kovasti ulkonäöltään suomalaisia muistuttavia, se auttaa heitä sopeutumaan Suomeen, siksi  etteivät suomalaiset vierasta heitä yhtä paljon kuin jostain kauempaa tulleita ja suomalaisesta näkökulmasta eksoottisemman näköisiä ihmisiä.

Ei se niin  kumma ole että ukrainalaiset ovat suomalaisen näköisiä.  Sieltä ukrainan seuduilta ovat peräisin ne ihmiset,  JAMNAT,  jotka aikoinaan, 5000 vuotta sitten,  tulivat Eurooppaan,  toivat mukanaan hevosen ja paiseruton, jolle itse olivat immuuneja,  ja syrjäyttivät  Euroopan entiset asukkaat, jotka kuolivat Ukrainasta tulleiden tauteihin, mm. paiseruttoon. Nämä entiset eurooppalaiset, ne jotka JAMNAT  tuhosivat tai syrjäyttivät, saattoivat mahdollisesti puhua suomalais-ugrilaisia kieliä.

JAMNAT levittäytyivät siis kaikkialle Eurooppaan,  tuoden mukanaan perimänsä ja kielensä.  Suomeen asti ei kieli tullut kuin rannikolle asti, mutta perimä kaikkialla Suomessa on suurimmaksi osaksi samaa jamnaperimää, joka on siis kaikkien eurooppalaisten perimä.  Se perimä on siis peräisin nykyisen Ukrainan seudulta, mikä selittää yhtäläisyyden eurooppalaisten, myös  suomalaisten ja ukrainalaisten kasvonpiirteissä.

Suomalais-ugrilaisiin kieliryhmiin kuuluvat ihmiset eivät alunperin kuuluneet näihin JAMNA- paimentolaisiin,  mutta eurooppalaisista slaavit, germaanit, baltit  ja keltit.  kuten myös muinaiset kreikkalaiset ja roomalaiset, saivat kielensä näiltä JAMNA- ihmisiltä.

Venäläisiin on jamnojen lisäksi sekottunut enemmän suomalais-ugrilaisiin  kielikuntiin kuuluneita ihmisiä kuin  suomalaisiin, niin että, vaikka venäläiset puhuvatkin JAMNA- kieltä,  toisin kuin me suomalaiset,  he ovat vähemmän JAMNOJA ja enemmän suomalais-ugrilaisia, kuin mitä me suomalaiset olemme.  Ukrainalaiset, vaikka puhuvat eri kieltä,  ovat erilaisia kuin venäläiset,  he ovat aitoja JAMNOJA.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Eurooppalaisten_alkuper%C3%A4

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu