Valkoinen korona-joulu tulossa

Pitkästä aikaa näyttää nyt siltä että tuleva joulu on valkoinen, sellainen ihan kuin vanhoissa postikorteissa. Musta joulu, se uusi normaali, ei nyt toteudu.

Korona riehuu valtoimenaan, mutta siihenhän on jo totuttu, se on jo uusi normaali,  Äärioikeistolaiseen terroriin ei ole vielä oikein  totuttu. 

Vaikka eihän tämä äärioikeistolainen terrori ihan uusi asia ole. Uusi normaali onkin vanha normaali,  åårioikeistolaista terroria  esiintyi Suomessakin jo 30-luvulla.


Onneksi koronaa vastaan on jo rokotteita saatu, niille jotka on rokotteet huolineet.  Poliisikin on Suomessa nyt paremmin valmistautunut äärioikeistolaiseen  terroritoimintaan kuin 30- luvulla, jolloin äärioikeistolaistia terroristeja kuulemma käskytettiin suoraan Suomen armeijan ylimmästä johdosta.

Jos korona tarttuu, niin siitä tulee luultavammin vain lieviä oireita, jos on ottanut rokotukset.

Jos äärioikeistolainen terrori uhkaa, poliisi ottaa tekijät kiinni ehkä jo ennen iskua.  Parempi niin,


Ei siis niin kamalia uhkakuvia tänä jouluna ja valkea joulu on tulossa, ainakin tänne provinssiin, hyvin suurella todennäköisyydellä.

Vaikka eipä sillä nyt niin muuten väliä,  sillä valkealla joululla nimittäin,  korona ja terrori ovat vakavampia asioita.  Pensakin on kallista ja sähkö.  Sähkön hintakaan ei toki ole nousussa jos on osannut siihen oikein varautua, kiinteilä sähkösopimuksilla. Koronaan on voinut valmistautua rokottamalla.  `Poliisikin on varautunut terrorismin uhkaan.


Pensan hinnan nousuun  vain ei ole voinut mitenkään varautua. Mutta onhan se toki parempi toki ajella lumisessa maisemassa, kun on valoisampaa,  se pienentää liikenneonnettomuuksien vaaraa, vaikka polttoaine onkin kallista.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu