Valtion velkaantumisongelman ratkaisu on yksinkertainen.  

Valtio on meidän kaikkien yhteisiä menoja rahoittaakseen joutunut vuosien kuluessa  ottamaan lainaa, niin että sitä lainaa on nyt jokaisella syntyvällä lapsellakin jo heti syntymähetkellä valmiiksi 28 tuhatta euroa.

Mukava pesämuna tuo 28 tuhatta avuttomalle pienelle vauvalle, joka seuraavat 20 vuotta vähintään on kuluerä  vanhemmilleen  ja koko yhteiskunnalle ja joka vasta sen jälkeen alkaa koko yhteiskunnan yhteisen kakun leipuriksi,  jos silloinkaan.


Lisäksi tilanne on tämän syntyvän lapsen osalta sikäli ikävä että siinä vaiheessa kun hän tulee siihen ikään että hänen pitäisi alkaa leipuriksi ja  lyhentämään yhteistä velkaa, suuri osa siitä vanhasta ikäluokasta, jonka aikana velka on otettu, on jo siirtynyt syrjään, joko eläkkeelle, tai kokonaan pois, niin että heistä ei ole enää apuja kakun leipomisessa eikä velan pois maksamisessa.

Tämä  valtion ottama velka, joka siis käytetään meidän yhteisten menojemme kattamiseen  meidän sukupolvemme aikana, tulee kokonaisuudessaan sen sukupolvien maksettavaksi joka nyt vasta potkii kapaloissaan, tai on vasta polttavana ja pakottavana tarpeena ajatuksena tulevien vanhempiensa ajatuksissa.

Tämä ei tietenkään kuulosta mitenkään oikeudenmukaiselta, eikä se sitä tietenkään ole.Ratkaisu ongelmaan on kuitenkin olemassa ja se on helppo.

Koska lasku niistä yhteisistä kuluista joita eri hallitukset ja eduskunnat ovat pitäneet välttämättöminä, kuuluu meille, eikä niille nykyisille ja syntymättömille  vauvoille,  se velka jonka valtio on ottanut ja tulee ottamaan, pitää vain siirtää valtion nimistä meidän omiin nimiimme,  sillä meille se lasku kuuluu.


 Ne jotka pystyvät sen laskun heti maksamaan, voivat sen heti maksaa ja niille joilla ei sitä rahaa ole valmiina, tästä valtion velasta tulee sitten henkilökohtaista velkaa. 

Sillä tavalla jokainen meistä tulee itse henkilökohtaisesti velasta vastuulliseksi, niinkuin pitää ollakin.


Tuleville sukupolville,  niille jotka ovat vasta syntyneet, tai jotka ovat vielä syntymättömiä, velka alkaa kasvamaan vasta syntymän hetkestä.  eli tänä vuonna syntyville vauvoille velasta tulee vain se osa mitä tämä ’  Orpon-Purran  sinimusta ottaa tänä vuonna lisää lainaa.  

Mitä siitä nyt sitten tulisi,  pari tonnia per vastasyntynyt.  Se olisi huomattavasti pienempi summa kuin se 28 tuhatta velkaa, minkä he nyt saavat Suomen valtiolta syntymälahjana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu