Venäläisten matkustusoikeus Suomessa

Onko oikein että venäläiset saavat tappaa ihmisiä ja tuhota ihmisten omaisuutta ja valtion infrastruktuuria Ukrainassa ja samalla huvimatkustella ja shoppailla Suomessa?

Näyttää siltä että hallituksen ja kansalaisten enemmistön mukaan ei ole oikein että venäläiset saavat tulla Suomeen, shoppailla ja huvitella.

Minä en ymmärrä tätä.  Miksi shoppailu ja huvittelu olisi pahaa ja kiellettyä, vaikka ihmisten tappaminen ja omaisuuden tuhoaminen toki sitä on.


Venäjällä on monenlaisia ihmisiä, niitä jotka haluavat  tappaa ja tuhota ja niitä jotka haluavat shoppailla ja huvitella.  Jotkut voivat tietenkin sekä tappaa ja tuhota, että myös shoppailla ja huvitella. 

Miten on mahdollista erottaa toisistaan ne ihmiset jotka haluavat vain shoppailla ja huvitella ja jotka haluavat myös tappaa ja tuhota.

Kun ei voida erotella ketkä ovat niitä venäläisiä jotka kannattavat tappamista ja tuhoamista ja muodostavat siten kansallisen uhan myös meille suomalaisille niistä jotka eivät halua muuta kuin shoppailla.


Eduskunnan kyselytunnilla tänään oli paljon tyhjänpäiväistä ja tekopyhää puhetta tästä asiasta.  Selvästi on nähtävissä että tämä on vaalipuhetta, vaalit on tulossa.  

Tässä ei näköjään ole mitään erotusta oppositiopuolueiden ja hallituspuolueiden välillä, ei myöskään vasemmiston, vihreiden, oikeiston ja äärioikeiston välillä.  Kaikki ne haluavat lisää ääniä seuraavissa vaaleissa ja kaikki ne arvelevat että niitä ääniä saa, kunhan vain vastustaa venäläisten matkustelua Suomessa.


Ehkä ne ovat oikeassa, kai se sitten niin on että suomalaiset eivät pidä venäläisistä, eivätkä halua nähdä venäläisiä Suomessa, eivätkä halua kuulla venäläistä puhetta kaupassa, eivätkä halua jonottaa kauppojen kassoilla yhdessä venäläisten kanssa.

Sille ei varmaankaan mitään voi etteivät suomalaiset pidä venäläisistä ja tottakai puolueet ja poliitikot haluavat olla kansan kanssa samaa mieltä,  niiden äänien takia, mutta silti on turhaa kieltää tavallisia venäläisiä matkustelemasta ja shoppailemasta Suomessa.  Putinin sotatoimet eivät ole heidän vikansa, he ovat vain uhreja, kuten ukrainalaisetkin, eikä heitä ole mitään syytä rangaista, ei ainakaan  mistään mitä he eivät ole edes tehneet, eikä suomalaisten toimesta.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu