Veronpaljastuspäivä

Nyt taas on julkistettu niiden sankareiden nimiä jotka eniten tukevat tätä meidän negatiivista kansantalouttamme positiivisella tavalla, maksamalla kaikkein eniten veroja.

Tänä päivänän he ovat siis sankareita, jossain vaiheessa näitä rikkaita pidettiin ehkä pahoina kapitalististeina, riistäjinä jotka rikastuivat toisten ihmisten kustannuksella. Tänä päivänä on siis toinen suhtautumistapa.

Nämä julkistetut kaikkein suurimmat veronmaksajasankarit eivät todellakaan taida olla mitään pahoja  työntekijöidensä riistäjiä, vaan he ovat rikastuneet työllistämällä nörttejä ja myymällä näiden nörttien työn tuotoksia, pääasiassa koukuttavia pelejä, pelaajille ympäri maailmaa.


Niille nörteille jotka niitä pelejä tekevät maksetaan varmaan ihan kohtalaisesti ja ne on myös  varmaankin suurelta osin ulkomaalaisia osaajia.  Työllistetään siis muitakin kuin suomalaisia.

Jos jotain voitaisiin tässä pitää riiston kohteina, niin varmaankin niitä kaikkia koukutettuja pelaajia, kaikkialla maailmassa, joilta kaikki  nämä rahat on kerätty, joilla maksetaan palkkaa pelien tekijöille, eli näillä sankarinörteille ja joilla nyt verotuksen kautta Suomen kansantalouttakin parannetaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu