Vihapuheet ja vihapuheista puhuminen

Mikä aiheuttaa sen äärioikeistolaisen uhan josta poliisi varoittaa ja mikä aiheuttaa nämä rasististen äärioikeistolaisten viimeaikaiset   puukon kanssa heilumiset ja  mamujen kimppuunkäymiset?

Tämänpäiväisessä blogissaan perussuomalainen kuntapoliitikko esittää että tätä äärioikeistolaista uhkaa ja näitä äärioikeistolaisia tekoja eivät ole suinkaan aiheuttaneet persujen vihapuheet, kuten on väärin väitetty, vaan  näistä vihapuheista puhuminen ja näiden  vihapuheiden arvostelu on se syy miksi rasistit nyt puukottavat mamuja.


Onhan tämäkin selitys.  Varmaan tähän selitykseen moni mielellään uskoo,  ainakin äärioikeistolaiset persut uskovat. 

Kahden oikeistopuolueen,  äärioikeistolaisten persujen ja oikeistolaisten kokoomuslaisten mielipiteet taitavat käytännössä olla mamu-asioissa aikalailla erilaiset. Kokoomuslaisten ajatukset taitavat persujen mielestä olla vasemmistolaisia, vihervasemmistolaisia, tai peräti kommunistisia.

Taitaa olla meno menossa risaiseksi hallituksessa, kun Orpo julistaa nollatoleranssia rasismille ja äärioikeistolainen Purra on mukana julistuksessa, mutta äärioikeistolaiset  kentällä ovat nyt aloittaneet tämän oman mamujen vastaisen kampanjansa, ihan puukkojen kanssa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu