Vihreän puolueen olemassaolon tarkoitus ……..   ja persujen.

Vihreän puolueen olemassaolon tarkoitus on toimia luonnon hyväksi ja mm. saastumista, luonnonvarojen liikakäyttöä  ja ilmastonmuutosta vastaan.

Jos Vihreällä puolueella ei olisi tätä päämäärää, vihreällä puolueella ei olisi olemassaolon tarkoitusta ja vihreitä äänestävät vihreät voisivat yhtä hyvin äänestää kokoomusta, keskustaa, demareita, tai persuja.

Persujen olemassaolon tarkoitus on puolestaan maahanmuuton vastustaminen.  Jos maahanmuuttoa ei tarvitsisi persujen mielestä vastustaa,  persut, eli persujen äänestäjät, voisivat yhtä hyvin äänestää kokkareita, kepua, demareita, vasureita, tai vihreitä.

Vihreiden ja persujen ero on siinä että toinen puolustaa olemassaolonsa tarkoitusta hallituksesta käsin,  budjettiriihessä,  viimeiseen asti.  Se tarkoittaa sitä että tavoitteet pitää asettaa niin korkealle että tulee näkyvää riitaa, jotta puolueen kannattajille tulisi kristallinkirkkaana selville että puolue ajaa puheenjohtajansa johdolla niitä asioita joiden takia puolue on olemassa.


Persujen asema oppositiossa on paljon monimutkaisempi.  Persujenkin pitää yrittää esittää  äänestäjilleen että se vastustaa maahanmuuttoa,  kaikenlaista maahanmuuttoa, sekä kaikkia ulkomaalaisia, tasapuolisesti, viimeiseen asti.  Ongelma on siinä että jos se ajaa näitä asioita liian näyttävällä tavalla, se ei pääse hallituksesta käsin vaikuttamaan asioihin, koska muut puolueet, myös oikeistopuolueet ja niiden kannattajat vierastavat persu-ideologiaa.

Siispä persujen pitää ajaa kaksilla rattailla.  Julkisuudessa persujen pitää pehmentää suhtautumistaan ulkomaalaisiin, jotta olisi mahdollista päästä hallitukseen tekemään sitä politiikkaa minkä takia persut on olemassa, toisaalta pitää jotenkin saada maahanmuuttokriittiset suomalaiset vakuuttuneeksi siitä että puolue on todella maahanmuuttokriittinen ja sen johtajat ovat oikeasti maahanmuuttokriittisiä, eikä vain hillotolppille pyrkiviä opportunisteja.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu