Vihreän siirtymän typeryys

Riikka Purran mielestä kaikki vihreä höpötys on turhaa ja ennen kaikkea typerää.

Tiedä häntä.  Suomeen puuhataan miljardi-investointeja ja syyksi sanotaan Suomen kunnianhimoinen ilmastointipolitiikka.  Miljardi-investointeja eivät kaikki pidä typeränä asiana. Jotkut ovat sitä mieltä että sellaisia investointeja juuri tarvittaisiinkin.

Ovatkohan kaikki persut yhtenä miehenä samaa mieltä Purran kanssa. Vai onko se niin että entinen vihreä,  nykyinen persu, Riikka Purra,  yrittää vain esitellä julkisuudessa persujen yleistä mielipidettä.  Tiedä häntä.

Mutta eihän tämä vihreän siirtymän vastustaminen ole persuille mikään ykkösjuttu.  Ykkösjuttu on maahanmuuttajien vastustaminen ja maahanmuuttajien vastustaminen. Vihreän siirtymän vastustaminen on vasta toiseksi tärkein asia ja EU:n vastustaminen on sitten se kolmanneksi tärkein juttu.  Markkaan palaamisesta ei  enää viime aikoina ole niin paljon puhuttukaan.

Mutta jos persut saavat uudessa hallitusohjelmassaan lempiaiheensa, maahanmuuton vastustamiseen liittyvän työperäisen maahanmuuton estettyä, se estää myös niiden vihreiden investointien toteutumista, sillä eihän niitä voida ilman työvoimaa toteuttaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu