Virolaiset rokottamattomat koronapotilaat

Suomi valmistautuu auttamaan veljeskansaa koronapotilaiden hoidossa, jos pyyntö tulee.

Miksi Suomi tekisi tämän uhrauksen omien sairaidensa kustannuksella?

Virolaiset on tosin kovia työntekijöitä, ja nöyriä, eivät pullikoi kuten suomalaiset työntekijät.  Suomen teollisuus, työnantajat ja kansantalous tarvitsee virolaisia työntekijöitä tekemään meidän työt, koska suomalaisia duunareita ei ole, tai suomalaisista ei ole työntekijöiksi.  Ani harva suomalainen äänestää työväenpuolueita.  Suomessa elää etupäässä herrapuolueita äänestäviä herroja, eikä niistä ole duunareiksi.


Pitää toki pitää virolaiset tyytyväisinä Suomeen ja hoitaa ne täällä terveiksi, että ne jaksaisi täällä raataa, tehdä näitä meidän töitämme.


Rokotevastaisiakin ne virolaiset on vain siksi että ovat saaneet väärää informaatiota.  Niille on sanottu ettei koronaa edes ole, että se on vain propagandaa,  tai jos on, se on vain vähän kuin flunssaa eikä flunssa ole vaarallinen, mutta rokotteet on vaarallisia.  Kuka nyt tällaisen tiedon varassa mitään rokotteita ottaisi. En minäkään ottaisi.

Mutta minulle on onneksi kerrottu että korona voi olla vaarallinen ja rokote auttaa.  Niinpä minulla on kaksi koronarokotetta ja vielä yksi flunssarokotekin,  eikä tartte niin pelätä koronaa, eikä virolaisia koronapotilaita.

Meille rokotetuille pitäisi kertoa myös että me voimme saada viruksen ja voimme sairastua, vaikka emme itse sitä huomaa ja sitten me voidaan levittää tautia.  Sen takia pitäisi olla yhtä hygieeninen kuin vaikka rokotetta ei olisikaan, ettemme saisi tartuntaa ja levittäisi sitä eteenpäin.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu