Yle markkinoi rasisminvastaista mielenosoitusta

Yle markkinoi vimmatusti hallituksen vastaista mielenosoitusta, tilaisuuden juontaa Ylelle pitkään työskennellyt aktivistitoimittaja – suoraan vihreiden valtuustoryhmästä

Suomen Uutisissa, joka on perussuomalaisen puolueen rahoittama propagandajulkaisu, ollaan sitä mieltä että YLE, jonka hallituksessa on enemmistö perussuomalaisia ja muita hallituksen muodostavien oikeistopuolueiden edustajia, on opposition linjalla rasismikysymyksissä.


Yle on malka persujen silmässä.  YLE pitäisi pitäisi persujen mielestä jotenkin kieltää, sensuroida, tukahduttaa, poistaa silmistä ja korvista. YLE tekee Suomen Uutisten mukaan raakaa opposition linjan mukaista ja hallituksen rasistisen poliittisen linjan vastaista propagandaa.


Kysyä sopii, ja ihmetellä, että kun hallituspuolueilla on enemmistö YLE:n hallintoneuvostossa,  miksi hallitus ei voi laittaa YLE:ä kannattamaan omaa politiikkaansa.Nyt YLE on kuulemma, Suomen Uutisten mielestä, tukemassa rasismin vastaista politiikkaa ja rasismin vastaista mielenosoitusta, joka on hallituksen rasistisen  politiikan vastaista politiikkaa.Mikseivät hallituspuolueet, jotka ovat YLE:n hallintoneuvostossa niskan päällä, laita YLE:ä tukemaan hallituksen  rasismimyönteistä politiikkaa?

YLE voisi  mainostaa ja tukea hallituksen  rasismimyönteistä politiikkaa,  ja se voisi mainostaa rasismia kannattavia mielenosoituksia, aivan kuten Suomen Uutisetkin tekee.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu