Kun Suomen yrityksillä ei ole kilpailukykyä, eikä Suomen valtiolla ole rahaa.

Yrityksillä ei ole kilpailukykyä, eikä valtiolla rahaa, eikä verojakaan huvittaisi maksaa.

Työläiset ovat nyt jokapaikassa käsi ojossa tavoittelemassa omaa osaansa yritysten voitoista ja valtion olemattoman rahakirstun sisällöstä. Veronmaksajatkaan eivät halua verojaan maksaa ja hallitus istuu pallillaan sellaisten vaalilupausten varassa, ettei veroja koroteta, vaikka kaikenlaista hyvää onkin tullut kansalaisille luvattua.

Yritysten tuskin kannattaa nytkään työllistää Suomessa, eikä valtion kirstussa oileasti ole mitään, paitsi velkaa.

Jos valtion velka haluttaisiin maksaa pois, valtion pitäisi kahtena peräkkäisenä vuotena tehdä nollabudjetti ja käyttää kaikki veronmaksajilta kootut verot velkojen maksamiseen.

Se merkitsisi sitä ettei infrastruktuuriin riittäisi varoja, tiet jäisivät korjaamatta ja talvella hiekottamatta ja auraamatta. Opetus pitäisi lopettaa ja jättää koulutilat tyhjilleen ja vaille hoitoa, opettajat pitäisi irtisanoa.

Se tarkoittaisi sitä että julkinen terveydenhoito loppuisi siihen paikkaan.  Terveytään voisi hoitaa vain omin varoin, kellä niitä omia varoja on.  Armeija jäisi ilman määrärähoja ja kapiaiset ilman palkkaa.  Kapiaoset pitäisi lomauttaa ja varusmiehet kotiuttaa. Uudet hankinnat armeijalle, kuten hyppymiinat,  torjuntahävittäjät ja muut uudet asejärjestelmät jäisivät toteuttamatta.  Rajavartionti lopetettaisiin, poliisit kotiutettaisiin, samoin palomiehet.  Kansanedustajat ja ministeritkin saisivat jäädä ilman palkkaa ja puolueet ilman puoluetukea.

Muistaakseni presidentti oli muutenkin, esimerkin vuoksi, jotenkin palkkaansa pienentänyt, mutta nyt palkanmaksu presidentillekin loppuisi kokonaan.  Presidentti joutuis hoitamaan tointaan ilmaiseksi ja elämää vaimonsa tulojen varassa, jos vaimo onnistuisi saamaan töitä jostain muualta kuin valtion palveluksesta.

Tämä olisi siis Suomen, tämän meidän armaan isänmaamme tilanne, jos kaikki valtion tulot käytettäisiin Suomen velkojen vähentämiseen.

Valtion tulot pienenevät muutenkin sen takia kun veronmaksajat eivät haliua maksaa veroja ja verotusta on veronmaksajien edustamien puolueiden vaatimuksesta kevennettävä.


Yrityspuolella kaikki menee samalla tavalla päin helvettiä.  Koska työntekijät vaativat itselleen lakkojen avulla yhä suurempaa osaa yritysten voitoista, tuottojen hakeminen pääomille ei enää Suomessa onnistu ja niinpä pääomat siirtyvät Suomesta muualle, sinne missä tuotto-odotukset ovat suuremmat. Pääomien mukana menevät ulkomaille yritykset ja yritysten mukana sinne ulkomaille menevät myös työpaikat.

Ilman työpaikkoja suomalaisilla ei ole työtä eikä työtuloja, eikä valtiolla ole verotuloja, mutta valtiolla on silti riesanaan kasvaneesta työttömyydestä aiheutuvat valtavat menot, sikäli kun valtiolla on joskus rahaa maksaa työttömille työttömyydestä, kun valtion kaikki liikenevä raha menee vanhojen velkojen maksuun ja niiden velkojen korkojen maksuun.

Toivon kaikille postilaisille ja kaikille eläkeläisille ja muillekin työntekijäryhmille onnea ja menestystä, kun ne yrittävät kiristää itselleen lisätuloja  tai lisätienistejä työnantajilta tai Suomen hallitukselta.

Toivon myös että Suomen vahushoitoa voitaisiin parantaa, palkkaamalla vanhusten hoitoon lisää väkeä, hallituksen lupausten mukaisesti.

Valitettavasti kuitenkin myös kaikki yhteiskunnan taholta rahoitettu vanhustenhoito pitää kekeyttää niiksi vuosiksi jolloin valtion pitää maksaa pois vanhoja velkojaan, niitä velkoja joita ovat aiheuttaneet verohelpotukset menneiden vuosien työntekijöille, kun valtiovallan edustajien on pitänyt lunastaa vaalilupauksiaan äänestäjille eikä se näinollen ole pystynyt keräämään tarpeeksi verotuloja menojensa katteeksi.

Vanhusten hoidosta vastaavat niinä vuosina jolloina valtio maksaa velkojaan pois vanhusten omaiset, siis niiden vanhusten joilla on omaisia, Niiden vanhusten joilla ei ole omaisia pitää maksaa hoidostaan itse.

Niiden vanhusten osalta joilla ei ole rahaa eikä omaisia aika hoitaa kyllä asian pois päiväjärjestyksestä varsin nopeasti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu