Poliittista propagandaa ujutetaan kouluihin ja päiväkoteihin

 

Gender-ideologia ?

 

Oletko törmännyt vierailta kuulostaviin sanoihin gender-ideologia ja sukupuolisensitiivisyys ? Ehkä jollekin tulee mielikuva jostain Vihreät-puolueen oudosta poliittisesta ideologiasta ? Et ole kaukana totuudesta tuossa ajatuksessa ja vielä huonompi asia, lapsetkaan eivät ole turvassa siltä enää Suomessa.

Radikaaliporukoiden ideologiassa joka tunnetaan nimellä gender-ideologia ja josta käytän tässä lyhennettä genderismi yritetään hämärtää totuus siitä että on olemassa vain kaksi normaalia sukupuolta, mies ja nainen. Puhutaan jostain mielivaltaisesta ”kolmannesta sukupuolesta” tai että sukupuoli voi olla mitä tahansa henkilö nyt sattuukin tuntemaan. Samaa vaaditaan kielenkäyttöön. Vaaditaan esimerkiksi että tyttöjä ei saa kutsua tytöiksi eikä poikia saa kutsua pojiksi. Tämä halutaan pakottaa koskemaan kaikkia lapsia, ei pelkästään niitä harvoja yksilöitä joilla on jonkinlainen poikkeama. Opettajat kouluissa ja päiväkodeissa eivät näiden genderistien haaveiden mukaan saisi enää puhua vapaasti eikä myöskään puhutella lapsia normaalisti kuten on aina tehty vaan genderistit haluavat ennalta määrätä sanamuodot. Genderismi pyrkii osana aatesisältöään rajoittamaan mielipiteen- ja sananvapautta. Kaikki opetus mukaan lukien opettajien koulutus taivutettaisiin genderismin muottiin ja ehtoihin. Kyseessä on siten pyrkimys eräänlaiseen vähemmistöanarkiaan. Kun vähemmistö tahtoo jotain näin ”nerokasta” niin halutaan pakottaa kaikki muutkin sen tavoitteiden alle. Eri tavoin ajattelevat yritetään vaientaa esimerkiksi leimaamalla erilaisin nimityksin. Samankaltaisuuksia genderismin sisältämästä ideologisesta vääristelystä ja eriävän mielipiteen vaientamisen tarpeesta löytyy vaikka natsismista tai kommunismista.

Suomessa on pitkään vaikuttanut sukupuolivähemmistöjen lobbausjärjestö SETA joka ei ole suinkaan mikään puolueeton asiantuntija vaan yksinkertaisesti pyrkii tyrkyttämään kaikille homoutta ja genderismiä Suomessa edistäen sateenkaarijoukon agendaa. SETAn radikaali ja anarkistinenkin asenne tulee monin tavoin esiin pyrkimyksenä repiä alas perinteiset arvot ja normit yhteiskunnasta. Mikään ei ole pyhää SETAlle. SETA ei katso asioita lasten edun kannalta vaan pelkästään seksuaalisesti poikkeavien omien tarpeiden kannalta. Puheet tasa-arvosta ovat tärkeä osa SETAn kaunisteltua julkisivumainosta jonka taakse varsinainen ideologia halutaan piilottaa ja markkinoida hyväuskoisille. SETA pyrkii tietoisesti esittämään sukupuolivähemmistön säälittävänä vääryyttä kärsivänä joukkona jolle pitää antaa mitä he vain haluavatkin kaiken muun kustannuksella ja muiden oikeuksista piittaamatta.

 

Miksi kukaan tukisi gender-ideologiaa ?

 

Genderisteillä oli aiemmin pieni ongelma: Miten saada ketään täysijärkistä tukemaan aatetta jonka kaikki itse näkevät heti luonnon vastaiseksi ? Onhan selvää että normaaleja sukupuolia on tasan kaksi eli biologiasta tiedetään kaksi kromosomityyppiä jotka voi määrittää vaikka laboratoriokokeella ja harvinaiset poikkeavuudet siitä ovat poikkeavuuksia.

Ymmärrettävästi oli SETAlle onnenpotku että Vihreät huolehtivat SETAn poliittisesta markkinoinnista. Ratkaisun hankalan propagandan syöttämiseen antoi genderismin vieminen spn-avioliittolakipaketin mukaan joka taasen ajettiin hyväuskoisten tuella ja mediakampanjan saattamana läpi avioliittoasiana vedoten ”tasa-arvoon”. Nerokasta ? Samassa paketissa koko roska. Eivätkä syntyvät ongelmat tulleet esiin kun vaikutusarviointeja ei tehty.

Vihreät osaavat poliittisen taktikoinnin, manipuloinnin, solutuksen ja pelaamisen kun taas usein heidän ideoidensa sisällöllinen laatu on tunnetusti joko teknistä kuraa (tuulimyllyillä energiaa), henkistä kuraa (genderismi ja spn-avioliitto) tai taloudellista kuraa (yritykset pois Suomesta ja suurtyöttömyys maahan).

 

Tämänkö sainkin ?

 

Osasitko odottaa että jos tuet sukupuolineutraalia avioliittolakia niin saat samalla sen että kouluihin ja päiväkoteihin aletaan jakaa gender-propagandaa ? Opetusministeriön opas jonka sisältö on varsin pitkälle lainattu SETAn kirjoittamasta gender-propagandasta on jo tehty ja tuo propagandan levittäminen myydään meille jälleen kätevästi, kuinka ollakaan, tasa-arvona. Opettajia ja lapsia aletaan aivopestä tällä Vihreille mieluisalla propagandalla. Tuota samaa ideologiaa sovelletaan myös opettajien koulutukseen, ettei kukaan vain jäisi poliittisesti väärin ajattelevaksi. Koulutus on politisoitunut hämmästyttävässä määrin Vihreiden ja SETAn aatemaailman määrittelemäksi pelikentäksi. Opettajille itselleen jää melkoinen vastuu vältellä tätä tasa-arvon nimissä tehtävää poliittista aivopesua ja suojella lapsia oman identiteetin sekoittamiselta juuri kun he ovat herkässä kehitysvaiheessa. Pojat ovat poikia, tytöt ovat tyttöjä ja heillä tulee olla lupa kasvaa sellaisina ilman että genderismillä yritetään tuota kyseenalaistaa ja hämmentää vielä epävarmaa identiteettiä.

Luin äskettäin artikkelin USA: sta koskien Children's Lighthouse päiväkotia. Sally-niminen tyttö oli perjantaina lähtenyt kotiin. Maanantaina Sally tuotiin taas päiväkotiin mutta: Hänen tukkansa oli leikattu lyhyeksi poikatukaksi ja samaa sukupuolta olevat vanhemmat sanoivat että hän onkin nyt poika ja hänen nimensä on John ! Päiväkodin opettaja ei halunnut mennä mukaan tähän vanhempien sekoiluun vaan kutsui tyttöä edelleen Sally-nimiseksi tytöksi – – – ja sai potkut työstään. Tuo episodi kuvastaa hyvin mihin mielivaltaisuuteen päädytään gender-ideologian kanssa.

 

SETA ja Vihreät-puolue operoineet aktiivisesti kouluissa

Tiesitkö että sekä SETA että Vihreät ovat käyneet hyvin aktiivisesti puhumassa kouluissa jo pitkään ainakin pääkaupunkiseudulla ? Kummallakaan ei ole mitään opetuksellista tarvetta olla kouluissa oppituntia lapsille pitämässä vaan asian juoni onkin että SETA työntää kouluihin omaa homouden tyrkytystään kaikin keinoin kun taas esimerkiksi Vihreiden Jani Toivola liikkuu kouluissa Vihreiden poliittisena myyntimiehenä syöttäen lapsille Vihreitä unelmiaan. Aivopesu tietysti kaunistellaan vanhemmille ”suvaitsevaisuuden opetukseksi” tai ”valistukseksi” jotta kukaan ei siitä valittaisi. Ei tarvitse olla suuri arvaaja nähdäkseen että Vihreiden ideana on kasvattaa kaikki jo lapsesta alkaen Vihreiden äänestäjiksi. 

Vihreiden aatemaailman markkinointi toimii kuin rasvattu kun opetusministeriökin saatiin nyt mukaan jakamaan Vihreiden ryhmän propagandaa upotettuna tasa-arvon opetukseen. Muistetaan lisäksi että valtamedioitamme miehittää vahva Vihreä-mielisten joukko. Saamme siis nauttia tästä TV:n ja lehdistön ainaisesta homotyrkytyksestä ja Vihreästä maailman kuvasta. Asiantuntijaksi tietysti haastatellaan jotain Vihreä-mielistä silloin kun tarvitaan asiantuntijalausuntoa jostain.

 

Mitään hyvää ?

Yksi hyvä puoli on ilmennyt spn-avioliittolain mukana: Se tuo esiin kuka on kuka. Kun kirkosta tulevat esiin ne paimenet joiden arvomaailmaa hallitsee jokin puoluekirja eikä Raamattu niin samalla tavoin puolueista myös putkahtavat esiin Vihreiden ideologian perässähiihtäjät.

 

 

0
ArtoJaaskelainen1
Sitoutumaton Vantaa

Atk-järjestelmäasiantuntija.
Seuraan eduskunnan ja kansanedustajien toimintaa, puolueiden linjauksia ja poikkeamia sekä myös median käytöstä rehellisen tiedotuksen kannalta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu