Hyvästit sananvapaudelle

Suomesta on sitten virallisesti tullut DDR tai entisajan Neuvosteliitto. Case Räsäsen myötä sananvapaus on kutistettu hyvin pieneksi. Mutta tässäkään ei ole mitään uutta tai ihmeellistä mitä ei olisi tapahtunut muuallapäin maailmassa jo aiemmin. Varottelin joitain vuosia sitten juuri tästä asiasta kun sukupuolineutraalia lakia ja muutamia muitakin lakeja runnottiin hartiavoimin sisään, että sananvapaus tulee kutistumaan ja ihmisiä tullaan vetämään oikeuteen – jopa Raamatun sanoista. Ainoastaan jotkut valveilla olevat kristityt uskoivat. Muita ei kiinnostanut.  Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua ja kaikkien päiden yläpuolella leijui slogan: ”Se ei ole keneltäkään pois.”

Mutta kyllä se oli. Jokainen, joka aidosti uskoo Raamattuun ja haluaa seistä sanojensa sekä USKONSA takana, tulee ennemmin tai myöhemmin kokemaan saman kohtalon kuin Räsänen. Kanadassa on menty astetta pidemmälle ja sellaisilta vanhemmilta viedään lapset pois, jotka eivät suostu, että heidän lapsensa  saavat koulussa opetusta kolmannesta sukupuolesta tai ”ettei ole enää poikia tai tyttöjä.” Olen lukenut, että on haastettu oikeuteen ihmisiä, jotka eivät leivo kakkuja samaa sukupuolta olevien henkilöiden häihin, tai on erotettu viroistaan henkilöitä, jotka kirjoittavat kirjoja Raamatun mukaisesta avioliitosta, tms. Eli ihmisiä on siis syytetty mielipiteensä tai uskonsa tähden.

Mutta nyt Suomikin on viimein liittynyt mielipidevainoajien kerhoon!  Erittäin kyseenalainen kunnia!

Suomi ei siis ole enää sananvapauden mallimaa. Tällä menolla löydämme paikkamme Afganistanin tai vastaavien maiden jäljestä. Tätäkö me sivistyneet ja fiksut suomalaiset oikeasti haluamme? Emme taatusti!

Kristinuskoa vastaan hyökätään ankarasti tällä hetkellä ympäri maailmaa ja tuntuu siltä ettei juuri kukaan välitä. Suomessa Räsästä lukuunottamatta vain pieni uskovien joukko vaikeroi Facessa ja surkuttelee kristittyjen kohtaloa. Muttei tee mitään! Esimerkiksi äänestä! Osa näistäkin ihmisistä antoi äänensä juuri niille puolueille jotka näitä asioita ajavat. On turha valittaa jälkikäteen! Ihmettelen myös pappien ja piispojen hiljaiseloa. Eikö juuri heidän pitäisi olla eturintamassa puolustamassa uskonnonvapautta? Mutta näyttää sille, että muhkea palkkashekki kerran kuussa on mieluisempi asia kuin ”muurin aukossa” seisominen. …kuten Raamattu opettaa. Ylipäätänsä pappien ja piispojen Raamatun tuntemus ja opetus vaatisi suurremontin!!

Raamattu on selkeästi ennustanut näiden aikojen koittavan missä ihmisiä viedään esivallan eteen NIMENOMAAN USKONSA takia. Nämä ajat ovat selkeästi liitetty tapahtumiin, jotka edeltävät Jeesuksen toista tulemusta. Me, jotka uskomme, voimme nostaa päämme ja siirtää katseemme jälleen kerran Kristukseen; vapahtajaamme, joka nyt alkaneiden tapahtumien valossa on siis jo oven takana. Mutta ei enää seimen lapsena vaan Kuningasten Kuninkaana. Mutta ennenkuin Hän asettaa jalkansa Jerusalemin öljymäelle, tapahtuu Raamatun mukaan YLÖSTEMPAUS. Raamattu puhuu selkeästi tällaisesta yhtäkkisestä tapahtumasta, joka yllättää koko maailman totaalisesti; ”toinen otetaan ja toinen jätetään.” Kyseessä ei ole maailmanloppu, vaan ajanjakso jolloin uskovat ovat turvassa nk. ”Karitsan häissä” mutta valitettavasti täällä maailmassa raivoaa ankara vaino jäljellejääneitä penseitä uskovia tai nk. ”tyhmiä neitsyitä” kohtaan. Tämän lisäksi Raamattu kertoo noista ajoista, että keskeinen teema maapallolla tuolloin on: rutto, nälänhätä, sodat, luonnonmullistukset ja valtavat maanjäristykset.

Ei kuulosta kovin houkuttelevalta, eihän?

Tuo aika kuitenkin on oven edessä eikä sinne kannata jäädä. Siksi nyt on aika tehdä täydellinen pesäero synnistä. On aika tehdä parannus ja hylätä sellaiset asiat jotka eivät vie meitä Taivaaseen. On aika ottaa Jeesus Kristus vapahtajana omaan  elämäämme! Tiedätkö….Jumala on ennenkaikkea PYHÄ eikä hän ikinä ole hyväksynyt syntiä! Raamattu sanoo, että juuri näinä aikoinan pyhä pyhittyy ja saastainen saastuu yhä enemmän. Kumpaan joukkoon sinä kuulut?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu