Saksa konkurssikypsä?

Viime päivinä olemme saaneet lukea huolestuttavia uutisia Saksan tilanteesta. Kaasun ja sähkön hinta on rajussa nousussa ellei valtio puutu peliin jollain lailla. Se on vielä hämärän peitossa miten puuttua; ehkä käännytään Suomen puoleen ja meidän höveli naisviisikkomme pumppaa miljarditolkulla rahaa Saksaan? No…. jokainen tietää ettei Suomen rahkeet moiseen riitä, vaikka Suomella aina löytyykin tahtoa tukea EU:ta ja kurjistaa omaa kansaansa.

Talvi tekee tuloaan ja jopa Saksassa voi olla kylmä. Itse olen kymmeniä kertoja Saksassa käynyt ja ainakin Ylä-Saksassa on joskus jopa paljonkin lunta. Eli siellä on ihan oikea talvi ja taloja täytyy lämmittää. Aivan kuten meillä Suomessakin. Mutta pahaksi onneksi Saksa on valinnut pääsääntöiseksi lämmönlähteeksi Venäjän kaasun ja nyt kaasuhanat ovat kiinni ja Venäjä polttaa Saksalle tarkoitettua kaasua ilmaan suurella liekillä.

Kuten moni tietää, minulla on tapana tutkia asioita hengellisestä näkövinkkelistä. Joskus jopa verrata annettuja profetioita tämän hetken tilanteeseen. Siksi palautan mieliinne vanhan blogini  vuoidelta 2015 Yhdysvaltain talouden alasajosta, joka johtuu Saksan konkurssista:

Ko. profetian mukaan Saksa menee konkurssiin yhden vuorokauden sisällä ja tämä aiheuttaa laajamittaisen vaikutuksen koko maailman talouteen. Kahden viikon kuluttua myös dollari on arvoton. Ihmiset menettävät säästönsä ja luodaan uusi digitaalinen valuutta. Ehkä samankaltainen kuin nykyiset kryptovaluutat.

Siksi kysynkin: Olemmeko tässä jamassa nyt vai vieläkö Eurooppa ja etenkin Saksa pystyy rimpuilemaan irti tästä tilanteesta?

Eurooppa on hengellisesti hyvin pimeää aluetta – esim. Ranskassa on noitia enemmän kuin pappeja. Paremmin ei mene myöskään muissa Euroopan maissa. Materialismi, okkultismi ja uskonnottomuus on vallannut alaa kristinuskolta. Ehkä Venäjän väkivaltaiset toimet ovat Jumalan sallimus herätellä pimeä Eurooppa näkemään, että se on ajautunut hyvin pitkälle pois Jumalan pelastavasta armosta. Jos maailmantalous kaatuu, on se sellainen shokki joka ravistelee ihmisiä ja jopa kansakuntia hereille. Ehkä silloin kirkot ja rukoushuoneet täyttyvät?

Meillä Suomessa pari viime hallitusta eivät ole vähääkään välittäneet Jumalan Sanasta ja hänen määräyksistään. On ajettu läpi lakeja joita ei koskaan olisi saanut t tähän krisitilliseen maahamme tulla. Ehkä ravistelu ulottuu myös Suomeen asti? Ehkä Jumalan Sanan vastaiset lait perutaan? Ehkä kansakuntamme nöyrtyy ja tänne tulee valtava Jumalan Sanan jano? Selvää kuitenkin on, ettemme pysty enää tällä linjalla jatkamaan eteenpäin. Seinä on nyt tullut vastaan ja ainoa tie on ottaa useita askelia taaksepäin.

+6

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu