Syntipukin hakeminen

Aikoinaan Nazi-Saksassa juutalaisista tehtiin syntipukki hävittyyn sotaan, kansantalouden lamaan ja  jopa tautien leviämiseen (!) Kansallissosialismi oli rakennettu valheen päälle ja valhetta ylläpidettiin jatkuvalla agendalla, jota sai kuunnella ja lukea päivittäin radiosta ja lehdistä. Göbbels oli valheen ja propagandan mestari ja hän sai koko kansan uskomaan, että poistamalla juutalaiset, kaikki ongelmat ratkeisivat ja yhteiskunta alkaisi toimia kuin rasvattu. Göbbels tiesi ettei se ole totta mutta hänen kuuluisin lausumansa oli: ”Mitä suurempi valhe, sen paremmin kansa sen uskoo.” Ja uskoihan se. Tästä on vieläkin järkyttävää materiaalia jäljellä dokumentoituna arkistoihin. On lähes käsittämätöntä, että kokonainen kansakunta nielaisi valheen ja antoi hirviökoneiston jauhaa; juutalaisilta vietiin kaikki ihmisoikeudet pala palalta, tämän jälkeen omaisuus ja lopulta terveys sekä henki. Mitään ei jätetty. Jopa hiukset leikattiin ja kultahampaat revittiin ”parempaa käyttöä varten.” Ja kansa oli hiljaa vaikka tiesivät ettei kaikki ollut kunnossa.

Mitä yhteiskunnassamme tällä hetkellä tapahtuu?

Haetaan syntipukkia toimimattomiin rokotteisiin ja koronan leviämiseen vaikka lähes 81% kansasta on kahteen kertaan piikitetty.  Ja kenenkä syy se mahtaa olla, että sairaalat täyttyvät ja tauti leviää leviämistään? Arvatkaapa? Jos et heti arvaa, niin lue lehtiä.

Tautia mitenkään väheksymättä on totuus kuitenkin se, että olemme ajautuneet keinotekoisen immuniteetin ansaan, jota ylläpidetään yhä tieheämmin annettavilla uusilla rokotteilla. On tehty tutkimus jonka juuri eilen sain käsiini. Se käsittelee S-vasta-aineen löytymistä rokotetuilta ja N-vasta-aineen löytymistä taudin sairastaneilta ja tämän myötä luonnollisen immuniteetin saaneilta henkilöiltä. Ja ero on järkyttävän suuri! Mutta tätä tutkimusta ette tule valtamedian taholta koskaan näkemään. Yhteiskunta on valinnut rokotepolun ja se tulee pitämään siitä kiinni. Nyt esimerkiksi Israelissa on jaossa kolmas piikki ja tartunnat on saatu putoamaan jyrkästi, mutta katsotaan tilanne helmi-maaliskuun vaihteessa. Rokotteiden teho laskee hyvin pian ja tauti räjähtää taas käsiin – entistä pahempana!

Mutta en jaksa jauhaa tämän enempää koronasta; sen yhteys historiaan on pelottavan selvä. Tiedän 100% varmuudella tapauksen, jossa eräs opettaja oli nostattanut luokassa käsiä ylös rokottamattomilta. ( 13-vuotiailta ) Muutama käsi nousi. Sen jälkeen opettaja aloitti järkyttävän julkisen ripittämisen, nolaamisen ja syyttelyn. Hän sanoi, että hän on lähdössä ulkomaanmatkalle, mutta teidän ( 13-vuotiaiden ) rokottamattomien takia hän ehkä sairastuu eikä pääse matkalle. No….opettaja ei sairastunut ja pääsi matkalle mutta pahat arvet hän löi pieniin lapsiin. Miksi opettaja toimi näin? Hän tarvitsi syntipukin!

Mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan?

Raamattu kertoo Pedon merkistä ja olen siitä tänne muutama vuosi sitten blogin kirjoittanut. (ks alla linkki ) Ei tule menemään montaakaan vuotta kun kaikkien ihmisten on otettava joko oikeaan käteensä tai otsaansa merkki, joka henkilöityy johonkin ihmiseen tai samankaltaiseen petovaltaan kuin Nazi-Saksa. Ne, jotka eivät ota merkkiä, eivät voi ostaa tai myydä ja he tulevat putoamaan kaikkien yhteiskunnna turvaverkkojen ulkopuolelle; Kelan, Sossun, SPR:n ym. ym. Mikään järjestö tai kukaan henkilö ei  tule auttamaan näitä ihmisiä. He menettävät asuntonsa, autonsa ja lopulta henkensä. Heistä tehdään yhteiskunnan hylkiöitä samalla kun media rummuttaa merkin toimivuutta: Siinä on pankkitietosi, rokotetodistuksesi, luottokorttisi, kotiavaimesi, auton avaimet, bussilippusi, passisi ym. ym. Kaikki tulee toimimaan merkin kautta ja oikeastaan mikään ei toimi ilman sitä. Et pääse kirjautumaan edes nettiin ilman merkkiä.  Eikä merkkiä oikein voi väärentääkään kun se on ihmisen sisällä. Siis äkkiä katsottuna loistokeksintö ja 99% tuona aikana elävistä ihmisistä tulee ottamaan merkin!

Mutta mikseivät jotkut sitten ota ”näin toimivaa systeemiä” itseesnä?

Siksi, että  he tottelevat Raamatun Sanaa joka kieltää ottamasta Pedon merkkiä itseensä. Raamattu varottaa ankarasti ottamasta merkkiä; jos ottaa, ei voi pelastua vaan menee kadotukseen ikuisiksi ajoiksi. Ja tässä asiassa kuten kaikessa muussakin Raamattu on ehdoton. Ihmiset ovat laumasieluja ja vain hyvin harva ajattelee omilla aivoillaan ja näkee vaaran. Näin on myöskin Pedon Merkin kohdalla. He ottavat merkin vaikka Raamattu ilmoittaa tuona aikana jopa enkelin lentävän taivaalla ja varoittavan merkistä! Ihmiset ottavat merkin koska media, poliitikot ja julkisuuden henkilöt suitsuttavat merkkiä ja syyllistävät niitä jotka merkkiä eivät ota. Ja arvatkaapa mitä? Merkittömistä tehdään…. SYNTIPUKKI kaikkiin sillä hetkellä vallitseviin ongelmiin!

 

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu