Viina vie

Suomalaiset ovat hyvin nöyrää ja kilttiä kansaa. He ottavat mukisematta vastaan maskipakot, koronarajoitukset, etäisyydet, lockdownit, liikkumisrajoitukset ym. Suomalaiset olisivat valmiit pitämään kolminkertaista maskia vaikka nukkuessaan jos hallitus niin määräisi. He ovat valmiit menettämään, seurakuntansa, työpaikkansa, toimeetulonsa, ystävyysuhteensa, harrastuksesna, koulunkäyntinsä, kultuuritarjonnan ja nyt jopa vuokramökeille menon! Kukaan ei nouse barrikaadeille.

Mutta annas olla kun kajotaan viinaan…..

Silloin kansa raivostuu! Ja nousee barrikaadeille!

Alkoholi on tämän maan ykkös-synti; pahin tappaja ja orjuuttaja. Mutta siihen ei hallitus puutu millään lailla. Kun kerran kaikki muukin on suljettu, niin miksei Alkot? Jos minulta kysyttäisiin, niin lopullisesti! Viina aiheuttaa tässä maassa kaikkein eniten kuolemia niin välillisesti kuin välittömästikin. Viina tuhoaa avioliitot, opiskelut, työnteon ym. Se saa ihmiset syrjäytymään ja menettämään lopulta kaiken. Viina tuhoaa terveyden ja harkintakyvyn. Viinaa pidetään itsestäänselvyytenä lähes kaikissa tilaisuuksissa.  Tämä maa ei osaa juhlia ilman viinaa – ei, vaikka seuraavana aamuna on paha olo niin moraalisesti, henkisesti kuin fyysisestikin.  Viina aiheuttaa hyvin paljon kolareita, tieltä suistumisia, yliajoja, kaatumisia, loukkaantumisia, sisäelinvaurioita ja kaikkinaista pahaa mutta tätä hallitusta tämä ei pätkääkään hetkauta. Hallitus jahtaa kirkkoja ja ehtoollisen viettoa! Ne ovat hallituksen mielestä kansalle turmiollisia.

Tämä hallitus on kykenemätön ratkaisemaan koronan tuomia ongelmia. Se on vuoden verran viuhtonut ympäriinsä kuin päätön kana. Mutta mitään tulosta ei ole syntynyt. Maailmassa on valtioita ja osavaltioita jotka ovat ratkaisseet asiat toisella tavoin kuin Suomi.  Etelä-Dakotan osavaltio ei ole sulkenut yhtäkään kirkkoa taikka urheiluhallia tai julistanut maskipakkoa koko aikana. Sen työllisyys on Amerikan parhaimmasta päästä eikä korona näy  katukuvassaa. Sairastuneita on jonkin verran toki mutta ko. osavaltio on vuoden toiminut niinkuin koronaa ei olisikaan.Mitään ei ole suljettu missään. Toinen esimerkki toisesta ääripäästä on Uusi- Seelanti jossa on ankaralla muutaman viikon lock down systeemillä kukistettu korona täysin ja valtio toimii nyt täysin normaalisti. Mutta Suomen hallitus on räpiköinyt välimaastossa ja tehnyt peruuttamatonta tuhoa yrittäjille ja koko kulttuurialalle. On erikoista, että tällä vihervasemmistohallituksella on moninkertainen määrä avustajia ja neuvonantajia kuin millään edellisellä. Silti sen toiminta on huonointa mitä tässä maassa on koskaan nähty!

Miksi?

Heiltä puuttuu se tärkein Neuvonantaja!

Tällaisina aikoina me tarvitsemme seurakuntia ja kirkkoja. Etenkin nuori kansa on totaalisen ahdistunut etäopiskeluun ja jatkuvasti muuttuviin kokoontumisrajoituksiin. Jumalan Sana on aina ollut pelastustie tälle kansalle silloin kun sitä on uhannut jokin asia. Oli se sitten sota tai kulkutauti. Vaikka itse en pelkää yhtään, niin  ymmärrän, että korona aiheuttaa joissain – jopa uskovaisissa – hirvittävää pelkoa. Silloin olisi syytä lukea Raamattua:

Psalmi 91: 1-9 ”Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: ”Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan”. Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus. Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan. — Sillä: ”Sinä, Herra, olet minun turvani”. — Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi.”

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu