Sydämettömät suomalaiset?

Herrojen joukossa riehuu nyt paha kulkutauti. Joiltakuilta näistä meidän herraskekkeruuseiltamme puuttuu sydän, toisilta se vie korvat ja silmät.

Tarkemmin sanottuna, tämä vaarallinen puute – sydämettömyys – koskee niitä hyvinvoivia suomalaisia kansalaisia, jotka katsoivat hyväksi nähdä siirtää verotettavat rahansa Liechensteinin pankkeihin. Tämä koskee myös niitä oikeusherroja, jotka pelastivat kaverinsa ”ihmisoikeuksien” takia.

Sydämettömällä ei ole isänmaata

Tätä sydänvajetta ei voi hoitaa. Se on parantumaton. Sydämettömyys merkitsee myös isänmaattomuutta – sitä heillä ei enää ole. Se johtuu siitä, että nämä herrat ja rouvat haluavat, että nämä verorahat kuuluvat jonnekin muualle kuin tähän maahan. Isänmaa on kiva vain joulukuun 6 pnä; silloin kun marssitaan kivat puvut päällä linnanjuhliin, samalla kun sydämelliset köyhät katselevat televisiosta.

Sydämettömyys on myös epäjohdonmukaista. Heille kelpaa kyllä ajella mersuilla ja bemareilla verorahoilla maksettujen teidän pinnoilla. Heidän lapsilleen kelpaavat koulutuspalvelut. Turvallisuus kelpaa myös ihan kivasti. Muut ihmiset eivät vaan kelpaa – ne vaan ruikuttavat ja valittavat. Ja ovat köyhiä.

Sydämettömät eivät tiedä missä asua ja olla. Täkäläiset rauhalliset olot kyllä kelpaavat mutta veronmaksu ei. Täällä on niin kiva, kun ihmiset eivät mellakoi ja rahat ovat turvallisesti sitten jemmassa pankkitilillä tai kiinteistöissä. Sydän ei kuitenkaan sano mitään.

Sydämettömät ovat pelkureita

Sydämettömät eivät ole myöskään kovin rohkeita; kukaan heistä ei ole tullut esiin ja ilmoittanut nimeään.

Kun ei ole sydäntä niin ei ole rohkeuttakaan.

Silmättömät ja korvattomat suomalaiset?

Näiden suomalaisten sydämettömyyden mahdollistaa se, että meillä on poliitikkoja, joilla ei näytä ole silmiä tai korvia.

Tanssitaitoa ja charmikkuutta heillä kyllä on. Tälläkin hetkellä poliitikkomme juhlivat kansanvaltaa ja ottavat toisistaan kuvia facebookkiin. On nämä pikkumustat niin kivoja! Onko kraka kivasti? Juuri tällä hetkellä nämä meidän edustajamme nyt juoda holkkivat shampanjaa – verorahoilla ja kuuntelevat verorahoilla kustannettua klassista musiikkia. Millä korvilla?

Onneksi lainsäätäjät kuitenkin toimivat sen verran rikkaiden ihmisoikeuksien puolesta, että sydämettömien nimiä ei saada koskaan selville. Miten joku voi juhlia kansanvaltaa kun se perusedellytykset – tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus eivät toimi tässä maassa?

Rakkaat sydämettömät entiset maanmieheni! Toivon hartaasti, että saisitte sydämenne takaisin. Joskus nimittäin tulee aika, ettei sitä sydäntä saa ikinä takaisin. Ei millään rahalla. Silloin on kuitenkin liian myöhä ja edessä vain isänmaa.

Arto Luukkanen

Järvenpää

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu