Tasa-arvoa Kiuru – kele!

Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen johtajaksi ollaan nyt nimittämässä sosiaalidemokraattia. Perinne on surkean vanha; jäsenkirjoilla jähmäröinti ja suhteilla suhmurointi on ollut maan tapa.

Kansalaisten mielestä kyseinen käytäntö on ollut kuitenkin lainvastainen ja vastenmielinen.

Maan yleisen edun kannalta virkoihin pitäisi nimittää ansioitunein ja pätevin. 

Demokratian kannalta jäsenkirjojen nuuskiminen ja poliittisten virkanimitysten kulttuuri on ollut repivää. Se on tasa-arvon vastaista ja on poliittisen järjestelmämme uskottavuuden kannalta yhtä tuhoisaa kuin syöpä; kansalaiset eivät olekaan tasa-arvoisia.

Nimittäkää tavallisia demareita, pliis!

Jos poliittisia virkanimityksiä harjoitetaan, niin miksei sitten alatasoilla? Miksei ei rakennuksille, tehtaisiin ja muille työpaikoille nimitetä tavallisiin töihin tavallisia duunareita, sosiaalidemokraatteja, vasureita, kepulaisia…vaikka kokoomuslaisiakin jos he ovat työttöminä? Ärkoopelaisilla lienee kaikilla töitä.

Jos laittomuutta harjoitetaan, niin miksi ei sitten kansalaisten eduksi? Miksi meillä ei tuhota työttömien toivotonta armeijaa hillittömällä nimityspolitiikalla? Miksi herrat eivät nimittä toimeen joukoittain sitoutumattomia ja ihan tavallisia työttömiä? Siellä tätä suhmurointia tarvittaisiin.

Kyse on juuri samasta asiasta kuin esimerkiksi Kuntien Eläkevakuutusten pomojen hilpeissä kulutusjuhlissa, järjettömissä remonteissa, hulppeissa luksusautoissa ja asuntoedun pimityksissä. Meille on kehittynyt aatelisrälssiin verrattavissa oleva pomojen joukko, joka ei maksa elämisestään eikä ole enää meidän tavallisten virtasten tasolla. 

Tähän liittyy myös se miksi Suomen koulujen oppimistulokset ovat laskussa.  

Demarien Kiuru valitti tänä aamuna televisiossa sitä, että onpas nyt niin kovin epätasa-arvoista ja että nyt sitten peruskoululaitos ilmeisesti joudutaan iskemään pirstaleiksi.  Vanhempien koulutustaso ja asenteet kuulemma vaikuttavat.

Väärin ministeri Kiuru! Väärin!

Suomalaiset ovat aina luottaneet koulutukseen ja ovat arvostaneet sitä.  Se on ollut sosiaalisen nousun tie tavallisille ihmisille. Epätasa-arvo ja suhmuroiminen ovat kuitenkin nakertaneet ja syövyttäneet ihmisten uskoa siihen, että edes koulutuksella ihminen voisi edetä tässä maassa. Vanhemmat eivät kannusta opiskeluun koska he näkevät todellisuuden liiankin selvästi.

Minä syytän siksi juuri Teitä tästä ongelmasta!  Siis juuri Teitä! Teitä!

Suomen nykyinen poliittinen eliitti eli siis osaksi Te arvon ylhäisödemarit olette nakertaneet rikki, imeneet tyhjiin, syrjineet marginaaliin, repineet silpuksi ja tuhonneet mäsäksi tasa-arvon tässä maassa.

Te ja juuri Te olette syypää siihen, että vanhemmat ovat menettäneet unelmansa lastensa suhteen ja ovat välinpitämättömiä koulutuksen suhteen.

Te voitte järjestää niin monta kahvi- ja kampaviineriorgiaa OKM:ään kuin haluatte mutta asiat eivät muutu Teidän johdollanne.  Te voitte arvuutella näitä oppimistuloksia vaikka Juttutuvassa ja kiekua koko yön Paasitornissa mutta totuus on se, että niin makaa kuin petaa.

Totuus on se, että Te sosiaalidemokraatit yhdessä muiden vanhojen puolueiden kanssa olette unohtaneet ensin duunarit, suomalaisen työn ja sitten lopulta myös tavalliset ihmiset. Sietämällä epätasa-arvoa ja kannustamalla tätä poliittisten virkanimitysten syöpää te olette syöneet tulevien sukupolvien uskon tulevaisuuteen. Kansanvaltaisesta Suomesta on tullut teidän aikananne haihtuva illuusio!

Ja tämä kaikella rakkaudella…sillä uskon, että demarit ja muutkin puolueet vielä heräävät tulevaisuudessa jonkinlaiseen ryhtiliikkeeseen tämä kalliin asian: tasa-arvon puolesta.  

Mutta silloin Te ette ole enää vallassa.

Tasa-arvoa – kele!

Arto Luukkanen

Järvenpää

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu