Toivelista Joulupukille

Hyvä Joulupukki!

Esitän nämä toiveet sinulle näin blogimuodossa koskapa Itellassa on ruuhkaa. Ilmeisesti myös Rovaniemen ja Korvatunturin postitontut ovat niin kiireisiä, että tämä on se juoheampi tapa saada toiveet aattoillan lahjakonttiin.

1. Ripottele aattoiltana unohduspulveria Suomen herrojen joulupuuroon sen verran, etteivät ne ylly toteuttamaan suunnittelemiaan kilometriveroja. Suomi on iso maa ja se uusi vero iskisi vain syrjäseutujen tavallisiin ihmisiin.

2. Levitä ihmepölyä valtioneuvoston joulutorttuihin, ettäpä he luopuisivat soteuudistuksesta ja olisivat kohtuullisia kuntien määrän vähentämisessä.

KOLME (tärkeä!): seuraava toivomus koskee sitä, että keski-ikäiset Suomen herrat saisivat ”hyväsydänvoidetta” ettäpä he eivät  tekisi ”rakennepakettia” puolustuskyvyttömien lasten ja vanhusten selkänahasta.

4. Voisiko Joulupukki myös järjestää virvoituspulveria Suomen poliittiselle vasemmistolle. Isänmaalle ei ole hyvä, että sosdemit kääpiöityisivät ja kokisivat liberaalien kohtalon. Lähetä demarien joukkoon muutama tippa oikeaa hienhajua, että duunarit uskoisivat näiden olevan tosissaan.

5. Kaikenkaikkiaan lahjoita kaikille poliittisille puolueille sitä mitä heiltä sanotaan puuttuvan: kepulle ripaus rehtiyttä, ps-puolueelle yksimielisyyttä, rkp:lle kohtuullisuutta ja kokoomukselle sellainen viesti että sen oikea nimi oli joskus: Kansallinen Kokoomus.

6. Jos mahdollista niin joulupukki voisi vielä antaa koko Suomen kansalle mukavan ja rauhallisen joulun. Maailmalle pitäisi saada rauha, Suomelle muutama olympiamitali ja erityisesti Uuden Suomen lukijoille ja kirjoittajille sovinnollista mieltä.   

Tämän toivomuslistan kirjoittaja toivottaa myös kaikille lukijoille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2014! Kiitoksia teille! Kiitoksia myös Uuden Suomen toimittajille!

 

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu