Vaivaistalo – here we come!

Ihminen on melekonen otus. Se toivoo ja luottaa vaikka järki sanoisi toista.

Minä ainakin toivon hartaasti  – kuten varmaan muutkin  – että voisin olla työelämässä terveenä ja reippaana aina 70-kymppiseksi saakka. Sitten nuorempien kollegojen suureksi riemuksi minut sitten talutettaisiin eläkkeelle, jossa voisin myös tallustella terveenä ja rotevana aina siihen saakka kunnes ehkä vanhuuden takia joutuisi johonkin hoitokotiin.

Auvoisessa hoitokodissa olisi sitten mukavia hoitajia ja päivät menisivät kuin virran juoksu oman vaimon kanssa.  Tanssittaisiin päivätansseissa Jätkänhumppaa niin että tekohampaat helskyisivät!

Iltaisin lukisi ehkä kirjoja ja lojuisi tv:n ääressä väitellen suureen ääneen uutistenlukijan kanssa. Päiväsiestan aikana voisi lasten ja lastenlasten harmiksi soitella niille kännykällä ja oikein sekaantua niiden elämään.

Nykyhallitus –  Komentoora!

Eilen kun katseli A-studiota niin sitä tajusi sen miten hupsu ihminen onkaan.  Tällainen aurinkoinen vanhuus on olemassa vain unelmissa.

Todellisuus on tyly ja armoton.

Jos nyt varattomat vanhukset isketään kellariin, niin mitä sitten 20 vuoden päästä? Silloin edessä on vaivaistalo – paikka, johon laitetaan kaikki vammaiset, hoidettavat, sairaat ja yksinäiset. Vanhuus merkitsisi nälkää, hyväksikäyttöä, hoitajien sadismia ja vanhusten brutaalia kohtelua. 

Eilisen ohjelman perusteella voi todeta, että nykyinen hallituksemme on aloittanut vaivaistalojen muodostamisen vähentämällä vanhusten hoidosta ns. rakennepaketin nimellä ja jatkanee tätä työtä siksi, että nämä vanhukset eivät enää pane vastaan.

Aina toivo on, että joku poliitikko tai poliittinen puolue olisi armollinen kuin se Vaahteramäen Eemeli, joka toi jouluruokia kurjille ja pudotti sen ilkeän Komentooran eli tämän nykyisen hallituksen sudenkuoppaan. Muistaakseni siinä kirjassa Komentoora oppi jotain ja siitä tuli sitten kiltti – eikä syönyt enää vanhusten herkkuja.

Vaahteramäen Eemeli – tule heti Suomeen ja pelasta vanhukset rakennepaketilta ja tältä Komentooralta – nykyhallitukselta.

Pliis!

Arto Luukkanen

Järvenpää

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu