Suomen kolmipäinen hallitus

Muistattehan Grimmin-veljesten sadut?

 Niissä noita-akat vahtasivat lapsia syödäkseen, sudet vaanivat Puna-Hilkkaa, veri lensi ja lohikäärmeet olivat monipäisiä. Lopussa sankariprinssi kuitenkin heilutti miekkaa ja hirviöiden päät putoilivat. Sitten mentiin naimisiin, saatiin puolet valtakuntaa ja kaunis prinsessa vaimoksi.

Suomessa Grimmin meininki?

Meillä Suomessa eletään nykyään yhtä verisesti ja hurjasti kuin Grimmin saduissa.

Hurme  ei ehkä lennä mutta väki lentää työpaikoistaan, varallisuutta jaetaan hirviömäisesti uudelleen ja kaikenlaiset lentelevät noita-akat vaativat meitä tekemään ilmaista työtä ja alentamaan elintasoa.

Kaikkialla vaanii köyhyyden susihukkanen eikä metsästäjää näy.

Pahinta lienee kai kuitenkin se, että yhden hallituksen sijasta meillä on kolme hallitusta. Tämä Grimmin satujen kolmipäinen hirviö on luonnonoikku  ja kummajainen.

Ensimmäinen pää: hiipuva sikspäkki

Sen ensimmäinen pää on tämä ”normaali” sikspäkki – Kataisen & Urpilaisen yhteisen tahdon hallitus.

Sen kurjuutta käy itse asiassa sääliksi. Se puuskuttaa vielä eteenpäin mutta näyttää siltä, että sen tie on nyt lopussa. Molempien puolueiden ammattimaiset takinkääntäjät ja tuulten haistelijat etsivät jo uutta vallan keskusta.  Pahinta on se, että sikspäkki ei usko enää itseensä vaan pälyilee koko ajan ympärilleen.

Se ei itse asiassa enää hallitse vaan ajelehtii.

Toinen pää: itsevarma vaalien voittaja – Kepu

Hirviön toinen pää on se tuleva hallitus ja sen tärkein puolue – Keskusta. Tämä hallitus – in spe – ei häpeile vaan on itsevarma ja ylpeä. Puolue, joka vuoden 2011 jälkeen piehtaroi 16% kannatuksessa, jakelee nyt tulevaisuuden lupauksia ja ylvästelee.

Heidän mielissään vuoden 2015 vaalit on jo käyty ja Keskusta on saanut ”veretseisauttavan voiton”. 

Eräs voiton merkki säteilee suomalaisessa mediakentässä. Se on nyt polvillaan tämän tulevaisuuden edessä, rötköttää rähmällään ja heiluttaa voittajalle häntää.

Erityisesti Ylen ja Hesarin toimittajat ovat nyt varpaisillaan ja osoittavat ennakkotottelevaisuutta vallalle. Tottelevaisimmat on jo kutsuttu Lappiin, seminaareihin ja pyykeitolle; tulevan satokauden tillit on jo kerätty rapuaterialle!

On kyse työpaikoista ja tulevaisuudesta ja siksi toimittajien keskuudessa jo viritellään soittimia tottelevaisuuden mollissa. 

Maakunnissa taas kadutaan vuoden 2011 hairahtumista, vuodatetaan kuumia kyyneleitä viime vaalien ”erehtymisen ja erheen” takia. Julkinen joukkokääntymys on totaalinen.  

Varsinainen kansa ei vielä ole kuitenkaan tässä mukana.

Kolmas hallitus: supliikkimiesten ja lobbareiden hallitus

Lohikäärmeen kolmas pää on virkein.

Se on uutta hallitusohjelmaa valmisteleva lobbarien ja turpasolistien hallitus, jonka mukana häärii myös kuiskuttelijoita ja sharlattaneita ulkomailta. Nämä salamyhkät eivät aja isänmaan etua vaan omaa ja oman erityisryhmänsä etua.

Näille pukumiehille olisi edullista jatkaa viime vuosina aloitettuja tolvanareformeja, mennä Natoon, luoda köyhien armeija 2 euron tuntipalkalle, repiä kunnallisen itsehallinnon malli ja saalistaa kuntien omaisuusmassa, luoda älyvapaa terveysverkosto (jossa kaikki maksaisi) sekä tietenkin tehdä koulutuksesta maksullista, hylätä vanhukset ja sairaat, sekä ennen kaikkea tuhota tämä se kaikki mitä sodan jälkeen on tähän maahan luotu.  

Suomesta pitäisi tehdä tässä mallissa protektoraatti ja siirtomaa, jossa iloiset ja huolettomat ”aboriginaalit” kantelisivat saunapuita ja tanssivat kansantanhuja.

Tätä hirviön päätä hallitse kukaan.

Se kuitenkin hallitsee, sillä meidän poliitikkomme ovat luovuttaneet sille vallan.

Kysymys on politiikan suuresta tragediasta ja johtuu siitä, että meille on syntynyt poliitikkobroilereiden järjestelmä, johon sukelletaan yo-tiedoin. Tämä ”mieleltään blondi” (anteeksi – vain kielikuva) väki ei tiedä mitään, ei muista mitään eikä uskalla tehdä mitään jollei joku Ph.D. lobbari ulkomailta kerro mitä pitää tehdä.

Kansanvallan prinssi apuun!

Nyt tarvitsisi sitä kansanvallan prinssiä apuun! Uudet vaalit heti ja tämän Grimmin hirviöltä päät poikki!

Arto Luukkanen

Järvenpää

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu