Pakotegate ganstereiden maassa

Oletteko koskaan ihmetelleet sitä miten monella tavalla sana ”jugurtti” voidaan kirjoittaa?

Kaupan ikkunassa näkee sen 25 eri tapaa alkaen jughurtista, yogurtista ja aina taatun suomalaiskansalliseen jukurttiin saakka.  

**

Tämä sama ilmiö näyttää vallitsevan Suomen ulkopolitiikassa.

Meillä on ainakin noin 4 erilaista linjaa pakotteisiin nähden. On virallinen linja, jota kekkos-laseihin sonnustautunut Alexander Stubb puolustaa. Sitten on Erkki Tuomiojan ikioma linja, joka lykkäisi pakotteita täältä ikuisuuteen ja lopuksi on vielä Ilkka Kanervan linja, joka ”tukee” (!!?? onko Kanerva jokin instituutio kun se tukee Suomea?) jotain näistä Suomen linjoista.

Sitten on vielä presidentti, jonka linjasta ei ole oikein tietoa.

**

Tilanne on niin groteski, että sille nauravat kanatkin (vanha venäläinen sananlasku).  Muualla maailmassa hallitukset kaatuisivat, jos ulkoministeri alkaisi sooloilemaan. Olisi hallituskriisi. Meilläpä ei…sekaannus jatkuu ja anarkia vallitsee. Hihulihei…mutta on onhan meillä kliffaa ja tweet.

Arvoisat hallitusherrat! Päättäkää jokin linja ja pysykää sillä. Nyt tilanne on kansainvälisesti tarkastellen hävettävä ja kansallisesti surkea.  Ja arvoisa pääministeri: yritä nyt Aleksi hyvä selventää isänmaan edun takia Suomen linja! Pliis. Tweettaa siitä kavereille ja avustajille ja sitten päätä se…mutta sen jälkeen pidä siitä kiinni. Älä hötkyile hyvä mies!

**

Tämän aamun radiouutisissa tuli ihmisille lisää hyviä uutisia. Kataisen-Stubbin-Rinteen väliaikaishallitus on jo iskenyt maahan maamme opetustoimen, eläkeläiset ja koululaiset. Sen jälkeen on muserrettu maamme armeija ja turhennettu poliisien riittävyys valtakunnassa. Nyt uutisten mukaan rusennetaan sitten tuomio-istuinlaitos ja vankilat.

Näillä kredentiaaleilla tämä hallitus kilpailee tittelistä: ”laittomuuden hallitus”, ”maan historian huonoin hallitus” tai ”sirkus Finlandia”.  Tulevaisuuden Suomi on nykyisen hallituksen skenaarioissa mitä ilmeisimmin reipas Gansterila, jossa vangit hilluvat vapaana, poliisi hoitaa vain rikosten kirjaamisen ja tuomari-parat joutuvat istumaan 24/7 käräjiä.  Apuuva!

Arto Luukkanen

Järvenpää

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu