KGB:n agenttien perkaamisesta – Suomi vaarassa!

Suomen Yleisradioyhtiö YLE unohti uutisoida (miltei kokonaan) tiedot Mitrohin-papereista saadut tiedot 40 uudesta agenttinimestä. Asia ei ilmeisesti kiinnostanut. Sitä ei ehkä uskallettu kommentoida. Suomalainen julkisen rahoituksen mediayhtiö jänisti.

Miksi?

**

Suomi tarvitsee perkaamista

KGB:n suomalaisnimien ja NL:n tiedusteluverkostojen paljastaminen on yleisen edun takia tärkeää.  

Tässä asiassa tarvittaisiin suurta kansallista projektia, jonka ensimmäisenä tehtävänä olisi a) tietojen hankkiminen b) saatujen tietojen tarkistaminen haastattelujen avulla c) suomalaisen yhteiskunnan perkaaminen l. lustraatio.

Asialla on kiire. Suomi eliitti teki aikoinaan päätöksen siitä, että kommunismin aikaisia tekoja ei tutkita ts.  ”tunkiota ei pöyhitä”. Päätös oli väärä.

Tämän viimeisen tehtävän – perkaamisen – merkitys on siinä, että nämä henkilöt ovat vielä elossa ja voivat itse puhdistaa nimensä. Tämä näkökulma on tärkeä tasapuolisuuden ja oikeudenmukaisuuden takia. 

Agentit – Suomen turvallisuusuhka!

Toisaalta, monet näistä henkilöistä ovat mahdollisesti vieläkin turvallisuusuhka maallemme; he ovat mahdollisesti ”kloonanneet” itselleen sopivia henkilöitä seuraajiksi ja agenteiksi. He ovat voineet muodostaa uudenlaisia vaikuttajaverkostoja. He voivat vieläkin – joka hetki – toimia omaa isänmaataan vastaan.

Näiden ”hämärien hämähäkkien” verkostojen tutkiminen ja neutralisoiminen ovat kansalliselle turvallisuudellemme mitä tärkein prioriteetti. Viittaan tässä nyt Ukrainan tilanteeseen.  Siellä entiset KGB:n tiedusteluoperatiivit loivat vaikuttajaverkostoja, joka sitten aktivoituivat kriisitilanteessa.  

Samalla on uudelleen tarkasteltava uudelleen ns. Tiitisen listan julkistamista ja ns. korkean tason vaikuttaja-agenttien perkaamista Suomen poliittisesta toiminnasta.

Uhrien oikeusturva tärkeä

Tällä toiminnalla on myös merkitystä niille henkilöille, jotka ovat joutuneet NL:n tai Venäjän harjoittaman ”negatiivisen toiminnan” kohteiksi. He ovat uhreja.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että näiden entisten ja nykyisten aikuttaja-agenttien ja normaalien agenttien harjoittama poliittisten vastustajien ”diskriminointi” on paljastettava.

Suomi on pieni maa ja siellä harjoitettu diskreditaatio l. maineenmustaaminen on voinut vahingoittaa vakavasti näiden ”neuvostovastaisten” ja ”venäläisvastaisten” ihmisten uraa ja elämää.

Etenkin YLE julkisena toimijana on huolellisesti perattava näistä vaikuttaja-verkostoista. Se, että se ei uskalla kertoa näistä asioista tuo väistämättä mieleen ajatuksen siitä, että nämä verkostot mahdollisesti toimivat vieläkin YLE:ssä. Nämä mahdolliset "hämähäkit ja heidän verkkonsa" on perattava esille. Tämä on tärkeätä myös siksi, että siellä työskentelee hyviä ja ammattitaitoisia toimittajia, joilla ei ole mitään tekemistä vieraiden maiden tiedustelun kanssa. Kansalaisten on voitava luottaa tähän julkisen rahoituksen varassa toimivaan yhtiöön.

Asialla on nykyisen poliittisen tilanteen takia kiire. Isänmaa on vaarassa.

Arto Luukkanen

Järvenpää

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu