Tänään: valheenpaljastuksen päivä!

Suomen poliittisen eliitin housunpuntit tutisevat tänä aamuna.

Sen toistelemat mantrat ovat nyt paljastuneet valheeksi. Kreikka ei tule maksamaan velkojaan vaan tekee sen saman minkä se teki viime vuosisadalla monta kertaa: vararikon. Toisin sanoen se ei maksa velkojaan tai sitten se neuvottelee ne täysin uusiksi – eikä maksa.  

Suomalaiset veronmaksajat maksavat..

Hikisiä selityksiä tiedossa

Poliittisen Silmänkäännön Arkkimestarilla – Alexander Stubbilla – on tänään hikinen aamupäivä. On selitettävä musta valkoiseksi ja vakuutettava suomalaiset siitä, että entinen meno jatkuu.  Puhe menee ilmeisesti tämän puhekolmion kautta: a) Suomi on maa b) Suomi kuuluu Eurooppaan c) mitään ratkaisevaa ei ole tapahtunut.

Lisäksi on laitettava jäitä hattuun ja oltava rauhallisia. Populismi ei auta. Nyt pitää olla vastuullinen. On ajateltava Eurooppaa. Nummisuutarin Eskon sanoin tänään on agendassa poliittinen tilulilu.

Stubbin paniikki on ymmärrettävää. Kreikan vaalitulos järkytti EU:n eliittiä niin Brysselin tornitalojen ylpeistä huipuista aina paikalliseen EU-käskynhaltijaan saakka. Kansa pääsi sanomaan sanansa.  

Valhe paljastui

Entinen kepu-kokoomus hallitus ja nykyinen kokoomus-sdp hallitus olivat väärässä koko ajan: Suomen takaukset tulevat nyt maksuun.  Kansalle valehtelu sai nyt nolon lopun.

Tässä yhteydessä voisi kerrata Juho-Kusti Paasikiven huokausta 19. syyskuuta 1944 – ”Hirmuinen on maamme kohtaloa. Ja tämä johtuu meidän omasta tyhmyydestämme. Mitä tästä tulee. Meillä ei ole poliittista älyä. Ja sitä tarvitsisimme paljon enemmän kuin useat muut maat, koska meidän asemamme on niin vaikea. Mutta poliittisesti me olemme vähälahjaista kansaa – aivan kuin saksalaiset…”

Hankalinta ei ole kuitenkaan valehtelun paljastuminen – se voidaan selittää aina parahin päin. Samoin rahakaan ei ole ongelma:  sitä voidaan puristaa suomalaiselta veronmaksajalta läkähdyksiin saakka.

Hirmuisinta eliitille oli se, että kansa osoitti äänestyskopeissa oman suvereenisuutensa. Kreikan kansa ei halua kuristamista.  Se toimii pahimmanlaatuisena esimerkkinä myös muille EU:n kansoille. Myös suomalaisille.

Voisiko joku selittää Arhikselle että se oli hallituksessa 3 vuotta?

Huvittavinta tässä farssissa on kuitenkin Vasemmistoliiton Arhinmäen remakka.

Miten tämä ihmispolo voi iloita kun hän oli 3 vuotta mukana tässä pyramidihuijauksessa? Voisiko joku kertoa Arhinmäelle, että hän oli siinä taikinassa kyynärpäitä mukana – leipomassa velkakakkua eurooppalaisille ihmisille.  

Arhikselle voisi vaikka ruotsinkielellä selostaa seuraavan värssyn:

”…Jag fattar icke just så snart

men det är så underbart

att efteråt blir allting mig så klart…”

***

”en oivalla niin sukkelaan

mut on se vaan niin ihanaa

kun jälkeenpäin kaikki valkeaa…

Edellinen oli presidentti Juho-Kusti Paasikiven päiväkirjoissaan usein käyttämä runonvärssy.

Arto Luukkanen

Järvenpää

 

ps. Vaalikampanja etenee mukavasti. Vapaaehtoisia mahtuu vielä mukaan. 6 helmikuuta ravintola Zapatassa (Järvenpää) klo 18.00  kampanjan aloitus.

www.artoluukkanen.com

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu