Laman uhrit 1990-luvulla – järjestäydytään!

Vaalipäiväkirja No. 3 (9 pnä helmikuuta)

Kuka sanoi, ettei lounastaminen kannata?

Sehän on hyödyllistä ja antaa energiaa työpäivään!

Perustelen väitteeni.

Kävin tässä lounastamassa helsinkiläisessä ”Piano” nimisessä lounasravintolassa muutamien älykkäiden ihmisten kanssa. Kyseessä oli neuvonpito 1990-luvun laman uhreista ja mukana oli tämän asian tärkeä puuhanainen: Hilkka Laikko.

Päätimme perustaa epävirallisen keskustelu- ja asiahoitajapiirin, jonka tarkoituksena olisi organisoida tämä liike valtakunnan tasolle.  Viralliseksi yhdistykseksi.

Organisointia varten pyydämme kaikkia tästä asiasta jotakin tietäviä tai kiinnostuneita ottamaan yhteyttä Hilkka Laikkoon (hilkkamlaikko@gmail.com). Tarkoituksena on yhteydenpitoa varten perustaa oma fb ryhmänsä  (1990-luvun laman uhrien päivystys)  jossa voidaan keskustella vakavammin siitä mitä tälle asialle on tehtävä.  

Verenpainetta lounaspöytään

Lounashetki oli leppoisa ja miellyttävä. Kiitos teille kaikille! Olette parhaita.  

Yhteinen ateria oli lupsakka siitäkin huolimatta, että 1990-luvun laman uhrien kertomukset tuovat takuuvarmasti aina lisää verenpainetta.  

Vaatimukset

Päätökset olivat selviä:

  1. Totesimme, että asia pitää tuoda kaikkien ehdokkaiden tietoon. Aktiivit voivat esittää jokaiselle ehdokkaalle puolueesta riippumatta kysymyksen siitä mitä tämä aikoo tehdä sille, että nämä ihmiset saivat oikeutta.  
  2. Meidän on organisoiduttava valtakunnallisesti. Hilkalle voi lähettää postia ja tulevassa fb-ryhmässä neuvotaan enemmän.
  3. Tarvitsemme julkisuutta tälle isolle asialle. Samoin – ihmisten on rohkaistuttava kertomaan omia tarinoitaan. Ne pitää kerätä yhteen.
  4. Päämääränä on saada tämä tulevaan jokaisen ehdokkaan vaatimuksiin – myös tulevaan hallitusohjelmaan. Vaalien jälkeen erityinen komissio tätä varten – että asiat saadaan kaivettua esille ja korjattua.

Todettiin myös, että ainut tae asian menemisestä eteenpäin on vain se ISO Jytkyjen Jytky – vuoden 2011 tuloksen parantaminen.

Perussuomalainen puolue on ainoa, joka ottaa tämän asian vakavasti. Jokainen vain äänestämään!!!!!

**

Eli…kyllä oli hyvä ja maittava lounas hyvässä ravintolassa. Eikä keskustelujen tuloskaan ollut hullumpi.

Arto Luukkanen

Järvenpää

ps. Kepu aikoo viedä kepun takaisin Alkoon…hmmm….veljet keskustassa kulkevat nyt takaisin menneisyyteen…eikö nämä nykyiset ongelmat olisi tärkeämpiä asioita?

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu