Tapiolan vainioilla ja sensuurin kourissa

Vaalipäiväkirja No 8.  –  26. helmikuuta 2015

Kreikkalainen Plutarkhos kirjoitti teoksessaan "Βίοι παράλληλοι" (Kuuluisien miesten elämänkerrat) ateenalaisesta valtiomiehestä Perikleestä ja hänen harjoittamastaan rakennustyöstä jotensakkin seuraavasti.

Hänen mukaansa Ateenan loistorakennukset mm. Parthenos olivat jo syntyessään ajattomia ja klassisia.

**

Tapiolan keskustasta ja sen kulttuuri ja kirjastotalosta voisi todeta sitä samaa. Ne ovat klassisia ja ajattomia paikkoja. Upeita!

Oli suuri etuoikeus käydä siellä 24 helmikuuta puhumassa uusimmasta kirjastani "Vapaan pudotuksen Suomi".

Väkeä oli kuin pipoa ja keskustelu kävi kiivaana. Ilmassa oli hitunen myös innostusta.  Espoolainen, helsinkiläinen ja vantaalainen yleisö oli väkevästi mukana. Kiitos teille kaikille!

**

Vaalikampanja etenee nyt kuin itsestään. Työtä kuitenkin riittää. Kiitos kaikille vapaaehtoisille ja tukijoille. Teemme tänään tarkan kalenterin tuleville 8 viikolla – näyttää siltä, että ei ole ongelmia vapaa-ajan kanssa. Sitä ei nyt ole seuraavaan 8 viikkoon.

**

Sitten muutama kiva yllätys ja kummallinen sensuuripaukku. 

1. Perussuomalainen lehti oli huomioinut vaalikampanjani avauksen. Tuntui mukavalta. Kiitos lehdelle ja sen tekijöille.

2. Viime viikon torstain ja perjantain viikon mietelause oli täydellinen yllätys. Se oli otettu uusimmasta kirjastani  "Vapaan pudotuksen Suomi". Täydellinen yllätys – naapuri soitti ja sanoi, että kuuntelehan radiota.

Huomasin kuitenkin, että sitä ei aluksi haluttu Areenaan kuten muita mietelauseita – nyt se on poistettu sieltä kokonaan. Vaikka se oli siellä 3 päivää. Ehkäpä joku Ylellä ajatteli, että kyllä se sensuuri on hyvä asia – vaikka edes jälkijunassa. Katsokaa vaikka: unavailable: http://areena.yle.fi/radio/2567536. Miksi Yle sensuroi? Tasapuolisuutta!!! Muistakaa YLE – Mugabe ei ole hyvä roolimalli!

3. Olen jakanut viime päivinä Perussuomalaislehteä. Kovin vähän mutta kuitenkin. Kaikki kunnia niille, jotka tekevät sitä paljon suuremmassa mittakaavassa. Liikunta on kuitenkin tarpeen ja siinä samalla on mahdollista jututtaa ihmisiä. Ei kun hyötyliikuntaan!!

Arto Luukkanen

Järvenpää

www.artoluukkanen.com

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu