Älä äänestä sekasorron puolueita!

Suomi on poliittisessa sekasorrossa?

Perjantaina, maaliskuun 13. päivänä – Herran vuonna 2015 – vietettiin Talvisodan päättymisen 75-vuotispäivää.

Valitettavasti silloin vietettiin myös suomalaisen demokratian ”hulluja päiviä”.

Eduskunnassa toimi vain sekasorto ja hallituksen ainoana ohjenuorana oli hulina. Lopuksi sillä ei ollut enää mitään sanottavaa….

**

Stubbin hallitus teki viimeisinä päivinään surkean mahalaskun. Samalla sen pääpuolueet menettivät arvovaltansa rippeet. Hallitus tyrmäsi omia hankkeitaan ja osoitti lopulta todellisen karvansa. Kuten jo näissä Uuden Suomen blogeissa vuosia sitten mainitsin, sitä piti yhdessä ns. ”rosvokoplamentaliteetti”, joka ei sitten kestänyt loppuun saakka.

Hei-me-lennetään hallitus luhistui

Kataisen-Stubbin hallitusten surkea aika osoittaa sen, että ilman kansan toiveita kuuntelevaa poliittista visiota tai ihmisiä kunnioittavaa johtajuutta demokratia kärsii. Suomi selvisi tästä 4 vuoden hallitsemattomasta ”hei-me-lennetään” hallituksesta ontuvana…

Tässä poliittisessa umpikujassa ei ole nyt muuta vaihtoehtoa kuin se, että kansalaiset kerta kaikkiaan eivät enää äänestä SDP:tä tai Kokoomusta.

Viikonlopun työpaikkojen jutustuleuissa ja maanantain kahvipöydissä on siksi keskusteltava ja tehtävä johtopäätökset!

Sekasorron ajan on loputtava. Jokainen kunnon konservatiivi ja vakaumuksellinen sosiaalidemokraatti ymmärtää nyt, että molempien puolueiden johto on nyt pahasti vieraantunut todellisuudesta.

He marssivat nyt erillään ja ovat hylänneet kentän.

Älä äänestä sekasorron puoluetta” liike voisi toimia vaihtoehtona. Vähän niin kuin ”älä ota kesäkissaa” kampanja tai ”joulujuhlista jaloin” liike.

**

Se on niin helppoa. Jätetään nämä sekasorron puolueet rauhaan.

Arto Luukkanen

Järvenpää

www.artoluukkanen.com
 

ps. Terveisiä Rajamäeltä (pe), Hyvinkäältä ja Järvenpäästä. Ihmisten innostus on käsinkosketeltava; väki on vapautunut gallup-lumouksesta ja 5 viikon jälkeen voi näyttää aivan toiselta. Etenkin Järvenpäässä ihmiset ihmettelivät wanhojen puolueiden toimintaa; eilisen eduskuntafiasko oli järkyttänyt kaikkia. "Mitä pelleilyä tämä oikein on…?" oli yleisin reaktio.

Nähdään huomenna Lohjalla!

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZiO6c8qSlMM

 

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu