Venäjän hallitsija karkuteillä? Poliittista teatteria?

Venäjän hallitsijan poliittista teatteria?

Näin siinä kävi!

Venäjän presidentti ei ollut saanut sydänkohtausta tai haimasyöpää. Päinvastoin: tämä julkisuuspeli muutti keskustelut täysin.

Ikävintä tässä kaikessa on kuitenkin se, että Putin on valmis korottamaan panoksia ja "kalistelemaan sapelia". Presidentti aloitti sotaharjoitukset pohjoisessa ja vihjaili epämääräisesti valmiudesta käyttää ydinaseita Krimin kriisin yhteydessä. Tämä ei lupaa hyvää. Mutta ei niin paljon pahaa, ettei hyvääkin: energian hinnalle tämä suukopu lupaa nousua. Valitettavasti. 

Arto Luukkanen

Järvenpää

ps. Mahtava vaaliviikonloppu takana! Perjantaina Rajamäki, lauantaina Hyvinkää ja Järvenpää, sunnuntaina aurikoinen Lohja. Kiitos kaikille; oli havaittavissa merkittävää innostusta! Kiitos myös yhteydenotoista! Lähettäkää terveisiä: artoluuk@gmail.com

Juttelin muuten erään toimittajan kanssa. Hän käytti mainiota kuvakieltä puhuessaan pääministeristämme: kokoomuksen laahusankkuri. Meinasin revetä! ))))

www.artoluukkanen.com

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c2hBU4rJ3l8

 

 

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu