Vaalit 2015: haikeus, kiitollisuus, uteliaisuus!

Mitä se on kun vaimo pyörittelee päätään ja päivittelee että…miten sä jaksat?

No…ne on ne eduskuntavaalit ja se on sitä normaalia ehdokkaan elämää. Kuten arvoisa pääministerimme usein tekee, käsittelen tässä kolmea asiaa, jotka haluaisin jakaa tästä kokemuksesta.

Haikeus

Vaaleihin on enää 4 päivää ja myös ehdokkaan työ alkaa tiivistyä loppua kohden.  Toisaalta tuntuu jo hieman haikealta; on ollut hieno tutustua uusiin ihmisiin ja ennen kaikkea kuunnella. 

Joskus tuntuu, että vaikka kurkku on kipeä & karhea puhumisesta, niin se tärkein ehdokkaan ominaisuus on kyky kuunnella.  Oma suu kannattaa vain panna kiinni ja höristää korviaan.  Ihmiset kertovat paljon myös omilla eleillään; on sanomatonta viestintää, joka kertoo eletyistä suruista ja koetuista iloista.

Ajattelin, että jos mikäli niin käy…pidän yllä tätä yhteyttä koko ajan. Ei vain niin, että kerran neljässä vuodessa hypätään isoon ammattiliiton maksamaan ”Proletariat-Bänd-Wagon” ajoneuvoon vaan, että voisin olla mukana ihmisten elämässä koko ajan.

Kiitollisuus

Ensinnäkin valtava kiitos kaikille, jotka ovat äänestäneet minua.

Tuntuu ihmeeltä ja kiitolliselta kun joku lähestyy minua vaaliteltalla kiinteä ilme kasvoillaan. ”Minä äänestin sinua!”. Tai se, että ihmiset ilmoittavat sähköpostissa, että äänestin sinua (artoluuk@gmail.com) tai äänestän sinua.. Jokaiselle ziljoona kiitosta. Teidän tukenne tekee ensiksi nöyräksi ja sitten valtavan voimakkaaksi: teidän kanssanne on kaikki mahdollista – myös tämän maan suunnan muuttaminen!

Sitten te kaikki vaaliryhmän aktiiviset ja väsymättömät ihmiset : kuomat ja kaverit! Kiitos. Olette jakaneet flyereitä, olleet vaaliteltoilla, tehneet tuntikaupalla ilmaista työtä. Te ette tee sitä minun takiani vaan niin kuin eräs joka halusi jakaa mainoksiani Sipoossa: isänmaan takia. Te olette muutoksentekijöitä ja 19 huhtikuun ihmeen tekijöitä!

Päättäväisyys

Eilen Espoon Kauppakeskuksessa luokseni tuli pariskunta, jolla oli iso paperi täynnä kysymyksiä. He kysyivät ja minä vastasin parhaani mukaan. Oli reipas ja vaativa tentti. Kiitos siitä. Te olitte uteliaita ja uskalsitte tulla käymään, ottamaan hihasta.

Toivon, että jokainen uusimaalainen uskaltaa samaa; kysyä ja ottaa hihasta. Kannattaa olla utelias. En voi teitä kaikkia nähdä tai tavata mutta te voitte ottaa yhteyttä tai sitten vain kurkistaa kotisivuille: www.artoluukkanen.com.

Ja lopuksi: kiitoksia vielä kaikille puoluetovereille hienosta kampanjasta!  On ollut hienoa toimia näin mahtavassa joukkueessa.

Kiitos myös muiden puolueiden ehdokkaille; demokratia vaati kilpailua ja se on terve asia. Toivotan teille – kohtuullista menestystä.

Jatko-Jytkyn merkeissä)).

Kiitollisena

Arto Luukkanen

Järvenpää

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu