Osta demarille jätski – se rauhoittuu))

Kesälomalle vuokrattu kesämökki saattaa aluksi olla aikamoinen pettymys.   

Edellinen vuokralainen on ehkä sotkenut mökin, sotannut saunan ja jättänyt roskia joka puolelle. Sellaisessa tilanteessa saattaa verenpaine kohota ja tulla muutama ärräpää. Lomaa ei kuitenkaan kannata aloittaa riidalla vaan viisas mies ja nainen korjaa toisen tekemät sotkut. Hammasta purren.   

Perussuomalainen puolue on nyt samanlaisessa tilanteessa. Kreikka III sopimus tuntuu sotivan kaikkea sitä vastaan mitä vaaleissa luvattiin. Tunne omien lupausten pettämisestä masentaa.   

Kylmä harkinta kuitenkin kannattaa. Tämä sotku on edellisten hallitusten mämmäys; EVM rahat on hupuloitu näiden ansiosta eikä perussuomalainen puolue ole ollut siinä mukana.   

Mutta kuten elämässä joskus: se joka varoittaa, on viisas ja neuvoo toista saa usein sen ”peet” niskaansa. Ja kuten nähdään: ne, jotka aloittivat tämän sotkun kulkevat vihellellen – muina vanhasina.   

Kreikka III – Intiaanisopimus  

Tosiasiat kannattaa kuitenkin pitää aina mielessä. Nämä Kreikka sopimukset eivät lopu tähän vaan parin vuoden kuluttua me saamme eteemme uuden ruinu-paperin; anomuksen rahasta saksalaisille ja ranskalaisille pankeille sekä Kreikan korruptioherroille.  

Nämä sopimukset tuovat mieleen Pohjois-Amerikan intiaanien kanssa tehdyt sopimukset. Niitä solmittiin yli 300 kappaletta ja ne rikottiin aina. Siitäkin huolimatta, että niihin runoiltiin kauniita ilmauksia: ”tämä sopimus pysyy voimassa niin kauan kuin aurinko paistaa ja ruoho on vihreää”.   

Meille tavallisille kansallisvaltiota arvostaville eurooppalaisille veronmaksajille on varattu näissä sopimuksissa nöyrän maksajan ja puna-nahan osa. Me olemme uusia intiaaneja, joita ajetaan nyt uusiin veronmaksun reservaatteihin.   

Saksan demarien viholliskuva pelottaa   

Kreikka III neuvotteluiden aloittaminen hyväksyttiin niin Suomessa kuin myös Saksassa. Kannattaa panna merkille Saksan sosiaalidemokraattien puheenvuoro, jossa tuomittiin eurooppalaiset ”populistit” niin Suomessa, Hollannissa kuin Sloveniassa. Nämä leimattiin samassa hengenvedossa vihollisiksi, joita vastaan pitää taistella.   

Tämä onkin mielenkiintoinen avaus. Saksan demarien ja meikäläisen sisarpuolueen vihakoneisto on nyt käynnistynyt ja he ovat nyt löytänyt uuden kohteen: populistit. Ovatko he nyt nykyajan juutalaisia? Ovatko saksalaiset löytäneet vihdoin muutaman vuosikymmenen jälkeen uudet ali- ihmiset – ”untermenschenit”? Eikö Eurooppa ole pari kertaa saanut tarpeekseen saksalaisesta vihapuheesta ja viholliskuvien rakentelusta? Eikö tätä mannerta ole jo kerran riivattu ”taisteluilla” ja ”Taisteluni” kirjalla?   

Itse sanan käyttö on huvittava. Eräs kokoomuslainen kutsui minua sellaiseksi vaaliväittylyssä. Meinasin tikahtua  nauruun. Eivätkö kaikki poliittiset puolueet pyri kysymään kansalta? Eikö vaaleissa kysytä kansan mielipidettä? Minä ainakin olen tämän määritelmän mukaan ylpeänä ”populisti” ja uskon, että kansan suvereenisuus on demokratian lähde. Jos joku haluaa etsiä vallan lähdettä muualta kuin kansalta tai kansasta – niin siitä vaan – se tie ei vain vie demokratian suuntaan.  

Demarien vihapuheen myrskyssä ei kuitenkaan kysellä asioiden oikeaa laitaa vaan etsitään vihollisia. Näyttää siltä, että sieltä päin on tulossa uusi vihapuheen aalto, joka kohdistuu ennen kaikkea perussuomalaisia kohtaan.   

Ostetaan demarille jätski!  

Mitäpä sitten pitäisi tehdä?  

Perussuomalaisten ei kannata ruveta väittelemään tai vänkäämään tällaisen vihapuheen edessä. Se ei kumpua intellektuaalisesta pohdinnasta vaan siitä tunteesta, että oma puolue ei ole enää hallituksessa. Se tulee pahasta mielestä ja katkeruudesta. Sitä pitää ymmärtää.  Demaria pitää rakastaa!))

Ainoa keino onkin siksi arvoisat perussuomalaiset tarjota demareille jätski. Se jäähdyttää demarien tunteita ja epäilemättä antaa aikaa sinulle selittää asioiden oikeata laitaa.   

Tavalliselle jäsenkirjademarille riittää eskimo, piirisihteerille pitää olla jo Magnum-tikku. Näille varsinaisille jumbodemareille ja isokokoisille puoluepampuille kannattaa ostaa melko iso Jätti-tuutti tai pahimmassa tapauksessa ”lödejäde” elikkä pehmis.   

Jos näette Antti Rinteen niin ostakaa sille Valion trio-paketti (3 litraa) ja kahvi.   

Muu ei nyt auta!)))  

Leppoisaa kesäperjantaita kaikille!  
Arto Luukkanen

Järvenpää 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu