Kuka hyötyy torasta? Eivät suomalaiset…

 ”Kuka hyötyy” kysymys on dekkareiden ja poliittisten lehmänkauppojen peruskysymys.  Kesän tapahtumien vyöry herättää luonnollista uteliaisuutta siitä miksi maamme sisäpoliittinen tilanne tulehtui näin äkisti. Miten tässä näin kävi? Oliko syy kesän sateiden vai auringonpilkkujen? Onko joku kalastellut hämärissä vesissä ja provosoinut näitä kiistoja?

Näyttää siltä, että joku ilmeisesti haluaa nyt kovasti sisäistä kuohuntaa ja väkivaltaa Suomeen.
Itse tapahtumat alkoivat perin mitättömistä asioista, joita sitten paisuteltiin. Ensin kansanedustaja X:n perjantai-illan facebook-päivityksestä nostetaan iso meteli.  Kesätoimittajat löysivät elämänsä lööpin: kansanedustajan viesti on selvää vihapuhetta ja yllyttää väkivaltaan! Se on jotenkin niin lähellä Norjan joukkomurhaa joten kansanedustajan täytyy olla jonkinlainen preiviik.  Selvää fasismia ja natsismia! Ei kun turpaan vaan näitä ihmiskunnan vihollisia!

Jyväskylän marginaali-huligaanit ja onnistunut provokaatio

Sen jälkeen inspiroidaan joukkokokous, jossa kannatetaan suvaitsevaisuutta siinä määrin, että demonisoidaan erästä suomalaista puoluetta. Ollaan vihan vallassa ja suvaitsevaisuuden puolella. Nostatetaan tunteita ja vaikutetaan yleiseen mielipiteeseen.  Mielenosoittajat haluavat myös hallituksen vaihdosta.

Tämän jälkeen Keski-Suomen rallikaupungissa marssii pieni marginaaliporukka, joka alkaa mukiloida ihmisiä. Mukana on ulkomaiden kansalaisia.  Tämä tapaus toimii selvänä todistuksensa siitä, että edellä mainittu kansanedustaja ja perussuomalainen puolue ovat mukana kaikessa.

Tämä käsittämätön tapahtumavyyhti jatkunee ensi viikon loppuna Turussa puoluekokouksen aikana. Paikalle on tulossa ”Minulla on unelma” vastakokous, joka aikoo ilmeisesti provosoida tilannetta lisää. Mielenosoitus on tietenkin ”rauhanomainen” mutta perussuomalaisten sietämättömän ärsyttävä olemus tulee provosoimaan kunniallisia kansalaisia (huom. lue: ammattihulinoitsijoita ja raggareita) puolustamaan demokratiaa pahoinpitelemällä kaupungilla liikkuvia puoluekokousedustajia.

Suomen laki ja lähimmäisen rakkaus kunniaan!

Ensinnäkin on sanottava suoraan, että meillä ei ole yhtään poliittista puoluetta, joka ei kunnioittaisi lakia ja järjestystä. Se pätee myös perussuomalaiseen puolueeseen.  Siitäkin huolimatta, että puoluetta yritetään nyt kesällä ja syksyllä demonisoida/leimata.

Viisaiden kansalaisten olisi nyt hyvä ottaa vaikka sitä toista kädestä kiinni tahi vaikka halata. Meillä suomalaisilla ei ole syytä ruveta tappelemaan tai vihaamaan toista. Kuten marsalkka Mannerheim totesi muistelmissaan ”sisäinen eripura on vihollisen miekkaa vaarallisempi asia”.  

On tietenkin ymmärrettävää, että kun poliittiseen elämään tulee uusi puolue. Sitä vastaan yritetään taistella. Tätä ennen valta on jaettu 3 puolueen kesken – nyt mukana on uusi tekijä ja se tietenkin harmittaa. Mutta rakkaat & hämärät kalastaja-Eemelit: uskokaa demokratiaan! Älkää keikuttako venettä siksi että hävisitte!

Tärkeintä on nyt huomata, että suomalaisia yritetään nyt inspiroida väkivaltaan. Se kuka tästä torasta eniten hyötyy, seisoo nyt varjoissa ja naureskelee suomalaisten herkkäuskoisuutta. Ei mennä siihen lankaan vaan etsitään se toinen suomalainen ja sen silmässä paistava hyvä.  Kuten savolaiset sanovat: etitään toesessa se immeinen.  

Kaikille huligaaneille, ääliöille ja viha-pettereille on sanottava nyt päättävästi: EI! Toivottavasti poliisi toimii nyt jokaisessa ilkivallan, väkivallan tai vihanlietsonnan tapauksessa puolueettomasti ja tehokkaasti.  Kaikille hämärävesien poliittisille kalastajille toivon myös oikein huonoa saalista.  

Arto Luukkanen
Järvenpää

Ps. Sinne SDP:n suuntaan haluaisin kerrata Väinö Tannerin eduskuntapuhetta vuodelta 1930.
”Siihen aikaan, jolloin minä luin lainoppia – minä tosin kuulun entisiin juristeihin – selitettiin, että laki on olemassa sitä varten, että eri kansalaiset ja eri yhteiskuntapiirit voisivat turvallisina elää toistensa vierellä…”
 

pps. Nähdään Turuus! Puhutaan mukavii – ei olla gärttysii…)))

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu