Orpo – mainio mies

Orpo – mainio mies

Sisäministeri Petteri Orpo on hyvä mies.

Kuten 26 pnä elokuuta 2015 Ylen aamutv:ssä nähtiin ja kuultiin, Petteri on samaa mieltä kuin tasavallan presidentti.

Petteri ei hyväksy hallitsematonta liikkuvuutta ja vielä samaa mieltä kuin EU:n johtajat, jotka pelkäävät, että Schengen-sopimus on nyt vaarassa.

Petteri on myös ihan täysin samaa mieltä kuin oman ministeriönsä virkamiehet, jotka ovat valmiita mihin tahansa tulijavirtaan.  

Petteri yhtyy myös näiden käsitykseen siitä, että se joka epäilee tämän uuden kansainvaelluksen massojen motiivia, on rasisti.

Petteri totesi olevansa myös täysin samalla linjalla hallituksen kanssa…vaikka onkin ihan valmis suurempiin lukuihin kuin hallitus oli.

**

Petteri on epäilemättä sangen hyvä mies. Hän on kaikkea mieltä.

Tällainen mies saattaa olla mitä mainioin perheenisä ja hieno kaveri mutta valitettavasti nykyisessä tilanteessa sisäministeri ei voi olla tällainen ”joka -miehen-hyvä”. Esimerkki historiasta: keisari Nikolai II oli hyvä perheenisä ja hyvä aviopuoliso. Mutta samalla myös traagisesti epäonnistunut hallitsija, joka tuhoutui oman dynastiansa kanssa.  

Petterin poliittinen selkäranka ei ole suklaaleivos

Olisi väärin kuitenkin todeta, että Petteri on poliitikko, jolla on poliittisen selkärangan sijalla suklaaleivos.
Petteri ei vain yksinkertaisesti edusta oman puolueensa enemmistön linjaa tässä täysin pidättelemättömässä maahanmuuttolinjassaan.  

Petterillä on kuitenkin johtotähtensä.

Hän peesaa linjaa, jolla ei ole poliittista mandaattia eikä valtakirjaa mutta, joka on tärkein syy EU:n alueelle tapahtuvaan hallitsemattomaan liikkuvuuteen.  

Kysymys on rahasta.

**
Kokoomus jakaantuu tässä asiassa vanhoihin jääriin, jotka uskovat siihen koti, uskonto, isänmaa puheeseen ja  sitten niihin toisiin, jotka haluavat muutosta. Näille uudistajille se wanha Kokoomus oli vain kurja koni, joka kelpasi vain nyhjäämään kansallisesti eteenpäin.

Se vanha kokoomus on näille uusille miehille vain kantoraketti, joka kelpaa nostamaan uuden uljaan uljaan ja uuden linja kiertoradalle.

Saksan liike-elämä: Euroopasta tultava halpatyön uusi keskus

Kaiken takana on raha.

Kysymys ei ole lähimmäisenrakkaudesta tai välittämisestä vaan ahneudesta.

Liike-elämä haluaa tehdä vanhenevasta ja liian rikkaasta Euroopasta halpatyövoiman mantereen. Me vanhat asukkaat olemme tässä skenaariossa kuten Pohjois-Amerikan natiivit intiaanit – kehityksen tiellä ja turhana painolastina.

Paras ja avoimin esimerkki tästä on saksalaisen kemiakonsernin Evonik'in johtaja Klaus Engel, joka selkein sanoin liputti sen puolesta, että hylättyjä pakolaisehdokkaita ei vain yksinkertaisesti palautettaisi. Sen sijaan pitäisi tutkia, voisivatko he olla Saksan taloudelle hyödyllisiä työntekijöitä, vaatii Engel vieraskynässään 'Bild am Sonntag'ille ('BamS').

'Kukaan ei tutki pakolaisten kvalifikaatioita ja suorituskykyä selvittääkseen, voisivatko he rikastuttaa maatamme siitä huolimatta. Minusta tämä on väärin.', kirjoittaa konserninjohtaja. Tällä hetkellä on pakolaisuussysteemi ainoa neulansilmä ihmisille, jotka oikeastaan taloudellisista syistä haluavat Saksaan. 'Koska meillä ei ole kunnollista maahanmuuttolakia, ovat nämä henkilöt pakotettuja tekemään pakolaisuushakemuksia'.
Tämän on nyt muututtava, kirjoittaa Engel. 'Lopultakin tarvitsemme me nyt maahanmuuttolakia'. Kollegoitaan kritisoi Evonik-johtaja tässä yhteydessä ankarasti, koska he esiintyvät liian harvoin sellaisen lain puolesta. 'Minä toivon paljon enemmän positiivista painetta suurilta yrityksiltä ja talousyhteisöiltä. En ymmärrä hidastelua.' Pätevät työläiset ovat loppujen lopuksi talouden tärkein polttoaine."

Petterin puolue ja Petterin linja

Petteri on tässä samassa linjassa. Yhdessä EK:n kanssa, joka vaati ennen vaaleja, että maahanmuuttajien määrä on Suomessa kaksinkertaistettava. Duunarit ovat tässä ajattelussa polttoaine ja kotimaiset duunarit vaativat liikaa liksaa.

Petterin linja sopii uljaasti yhteiskuntasopimukseen nihkeästi suhtautuneen EK:n pirtaan.

EK:n vaatima sisäinen devalvaatio nimenomaan vapauttaa työvoimaa, ja sen tehneet maat (Baltia jne.) ovat selvinneet tilanteesta vain laajalla maastamuutolla (Latvia Englantiin, Viro Suomeen jne.) ja niille annetulla epävirallisella erikoisluvalla olla ottamatta merkittäviä määriä pakolaisia vastaan. Jos samalla sitten kuitenkin tuodaan massiivisesti uutta työvoimaa, tarkoittaa tämä toki vain kehotusta suomalaisille lähteä kalliina ja oikeuksiensa puolesta turhan pikkutarkkoina pois maasta onneaan etsimään tosi suorittajien tieltä.
Eli kuten intiaaneille – meille on varattu se haipujan ja väistyjän osa.

Kt. http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/fluechtlinge-evonik-chef-forde… Artikkeli: ”Konzernboss will abgelehnte Asylbewerber in Deutschland halten”
 "Nun hat der Chef des Chemiekonzerns Evonik, Klaus Engel, mit deutlichen Worten dafür geworben, abgelehnte Asylbewerber nicht einfach so abzuschieben. Stattdessen solle geprüft werden, ob sie der deutschen Wirtschaft als Arbeitnehmer nützlich sein könnten, fordert Engels in einem Gastbeitrag für die "Bild am Sonntag" ("BamS")…."Niemand prüft die Qualifikation und Leistungsfähigkeit der Flüchtlinge, um festzustellen, ob sie unser Land nicht trotzdem bereichern könnten. Ich finde das falsch", schreibt der Konzernchef. Derzeit sei das Asylsystem das einzige Nadelöhr für Menschen, die eigentlich aus wirtschaftlichen Gründen nach Deutschland wollen: "Weil wir kein ordentliches Einwanderungsgesetz haben, sind diese Leute gezwungen, Asylanträge zu stellen." …Das solle sich nun ändern, schreibt Engel. "Wir brauchen jetzt endlich ein Einwanderungsgesetz." Seine Managerkollegen kritisiert der Evonik-Chef in diesem Zusammenhang scharf, weil sie zu wenig für ein solches Gesetz werben würden. "Ich wünsche mir viel mehr positiven Druck der großen Unternehmen und der Wirtschaftsverbände. Ich verstehe das Zögern nicht." Qualifizierte Arbeitnehmer seien schließlich der wichtigste Treibstoff der Wirtschaft."
Kt. myös http://www.bild.de/politik/inland/migrationspolitik/ein-einwanderungsges…

Integraatiokursseja eurooppalaisille!

Myös koulutussektorille on annettu oma tehtävänsä tässä suuressa puhalluksessa:
"Wir brauchen Integrationskurse für Deutsche, um die Asylbewerber besser zu verstehen, ihre Schicksale zu kennen, aber auch ihre Fähigkeiten. Mehr wissen über andere, das hilft dem inneren Frieden; das könnte noch mehr eine Aufgabe z. B. für Volkshochschulen, Kitas und Grundschulen sein."

"Me tarvitsemme integraatiokursseja saksalaisille, että he ymmärtäisivät paremmin pakolaisehdokkaita (sic! -ehdokkaita, tarkalla käännöksellä "pakolaisuudenhakijoita"), tuntisivat heidän kohtalonsa mutta myös heidän kykynsä. Tietää enemmän toisesta auttaa sisäistä rauhaa; tämä voisi olla lisätehtävä esim. kansankorkeakouluille, päiväkodeille ja peruskouluille." Konsernijohtajan haastattelu loppuu ylistyslauluun sodanjälkeiseen (turkkilaispainotteiseen) massamaahanmuuttoon Ruhrin alueelle.

Kaikesta tästä näkyy se, että Euroopan talousjohtajat ajattelevat yksinomaan omaa suoraa etuaan huomioimatta tippaakaan sen vaikutuksia valtioon.

Aikaisemmin ei tehty minkäänlaisia selvityksiä eikä edes pohdittu miten siirtolaiset voivat sopeutua Saksaan ja mitä vaikutuksia sillä on yhteiskuntaan jne. Eikä varsinaista puutetta työvoimastakaan edes ollut… Saksalla silloin, päinvastoin kuin Ranskalla oli kuitenkin pieni onni onnettomuudessa, että muuttajien pääkansaksi tulivat turkkilaiset, jotka Atatürkistä alkaen ovat kuitenkin ehtineet tottua aidosti maalliseen hallintoon.

Leimakirveet heiluvat nautinnollisesti

Kun kyseessä on raha, ei keinoista olla niin tarkkoja.

Maahantulon innostuksen kiehunnassa käytetään (ilmeisesti tietoisesti) herjoja ja haukkumasanoja.  Ylen propaganda toitottaa päivästä toiseen tulijoiden hätää: on kidutusta ja kauheutta ja ajatuksena on se, että kuka vastustaa tätä on sydämetön.

Tässä sananvapauden ja demokratian vastaisessa kampanjassa väännetään sanavapauden ja vapaan ajattelun saranoita yhteen suuntaan niin kiivaasti, että tosiasiat unohtuvat. Tosiasia on selvä: suomalaiset ovat aina auttaneet ja pyrkineet huolenpitoon.

Tosiasiat ovat nyt unohtuneet ja korvat tukitaan vääränlaiselta ajattelulta. Nyt pelataan kovaa peliä, jossa ei käydä tasavallan presidentin kuuluttamaa keskustelua vaan leimakirveet heiluvat.

Tämä on valitettavaa. Poliittiseen junttaukseen liittyvä henkinen väkivalta naamioidaan huoleksi monikulttuurisuudesta ja suvaitsevaisuudesta.  Näyttää siltä, että tuomioistuimet joutuvat päättämään sen ketä saa kutsua natsiksi, fasistiksi, rasistiksi. Ilman todisteita.  Se on nyt vaan niin nautinnollista; on yhteinen vihollinen ja kaikki on niin kirkkaan selvää.  

**
Surullista hyvä kansalaiset – surullista. Nyt pitäisi ymmärtää ja välittää sekä ajatella omalla päällä. Ei rahan päällä.

Arto Luukkanen
Järvenpää

Ps. Täytyy sanoa, että en olisi uskonut tätä. Minun Päiviä ikävä. Hänellä oli sentään asiat selvänä.

Nyt meillä on vain yksi Orpo Petteri.

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu