Ilmianto: virolaiset nylkevät suomalaisia!

Näin järvenpääläisiä naapureita pitkästä aikaa ja he kertoivat veret seisauttavan jutun virolaisten harjoittamasta julmasta taloudellisesta eksploitaatiosta – hyväksikäyttämisestä.

Naapurit olivat menneet Pärnuun silmälääkärille. Seurasi järkyttäviä asioita:

1. Joutuivat odottamaan peräti 5 minuuttia erikoislääkäriä. Mitä tästä tulee jos erikoislääkärin saa 5 minuutissa?

2. Virolaiset nylkivät.

Rekisteröintimaksu oli 5 euroa ja lääkärin palkkio peräti 20 euroa. Lääkkeistäkin sai 25% alennukset kela-kortilla. Hirveätä!

Juttu sai minut syviin aatoksiin.

Miten on mahdollista, että näin pieni kansa saa aikaan näin hyvää terveydenhoitoa näin halvalla? Onhan tässä jotain rikollista. Täytyy olla.

Miten Virossa osataan tasaveroilla saada aikaa jotain tällaista? Eikö siellä ole kiinnitetty huomiota byrokratian kasvattamiseen, kartelleihin ja ylihintoihin? Missä ovat ammattiliitot? Eikö siellä ole käyty sote-keskustelua?

Kun se on nykyään muotia se ilmiantaminen niin annanpa ilmi viranomaisille tämän koko jutun ja pyydän, että meillä ryhdytään toimiin – sellaisen lopettamiseksi tai ainakin täydellisen informaatiosensuurin aikaansaattamiseksi Viron olosuhteista.

Arto Luukkanen

Järvenpää

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu