Se on ihan Arto – se Satonen

Kokoomus on ihmeellinen puolue.

Sen traditionaalinen koti-uskonto-isänmaa siipi sinnittelee vielä ja yrittää muistuttaa puolueen historiasta – Juho Kusti Paasikiven ja suomalaisen kansallisen projektin tärkeydestä.

Siellä piilee vielä elonmerkkejä; järkevää ajattelua ja sydämen kuuntelua. Hyvänä esimerkkinä tästä on Raimo Ilaskiven viimeaikainen ulostulo maahantulijoiden taloudellisten kustannuksien kauhistelusta. Kyseisessä puolueessa on ollut myös sosiaalisen omantunnon omaavia henkilöitä kuten esimerkiksi Harri Holkeri.

Nyt asiat ovat toisin. Kansallinen kokoomus ei ole enää kovin kansallinen eikä kovin järkevä.

Puoluetta johtaa arvoliberaali henkilö, jolle tämän isänmaan historia ja kansallinen menneisyys on vain ponnahduslauta.

Kokoomuksen sisäasianministeri on taas sopimaton asemaansa – täysin taitamaton & neuvoton & ymmärtämätön migraation edessä eikä hänellä ole poliittista selkärankaa puuttua tilanteeseen. Jos meillä olisi ollut II maailmansodan aikana tällaisia johtajia niin minä luultavimmin asuisin Siperiassa…monien muiden suomalaisten kanssa.

Meidän Arto

Siellä on myös Arto Satonen – poliitikko, joka suoraan ajaa isänmaalle vahingollista politiikka vaatiessaan erillistä hallintarekisteriä, jonka kautta voisi omistaa osakkeita.

Aloite olisi typerä ja palvelisi vain maamme sydämettömien ja päättömien rikkaiden asiaa.He voisivat tämän jälkeen salata omistuksensa ja näin kepuleerata veronkierron avulla. 

Se veisi myös verottajalta satoja miljoonia piiloon.

Kaima hyvä! Tämä on hyvä maa. Se ei ole vain rikkaiden vaan meidän kaikkien suomalaisten asuinpaikka. Et voi ulkoistaa velvollisuuksia menettämättä etuja.

Arto hyvä…toisin kuin sinä uskot minä olen vakuuttunut siitä, että konservatiivisuus tai kokoomuslaisuus voi olla älykästä ja viisasta sekä myös sydämellistä.

Haastan sinut nyt yhden yt-neuvotteluun ajetun työntekijän integriteetin hinnalla tutustumaan Kokoomuspuolueen hyvään ja järkevään historiaan.

Arto Luukkanen

Järvenpää

 

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu