Porvarit toistensa tukassa – maa pulassa

Suomalainen yleisö saa nyt nauttia harvinaista ja perin typerää tositeeveetä: kahden hallituspuolueen sumopainia.

Keskusta aikoo nyt "lähikasvattaa" ja koulia kokoomusta. Kokoomus taas kokeilee voiko se sanella Sipilälle kaiken mahdollisen.

Suurin häviäjä tässä kaikessa on Suomen kansa, joka nyt joutuu henkeää pidätellen odottamaan Kokoomuksen nöyrtymistä tässä Kepu-Kok sumopainissa.

Tämä arvoton näytelmä osoittaa miten isoista asioista nyt riidellään. Kumpi voima johtaa Suomea? Keskustan maaseudun alueiden pikkuparlamentit vai isot Kokoomuksen haluamat "kantoonit". Näyttää siltä, että maamme jakautuu kaupunkien ja maaseudun alueisiin.

Tämä järjetön riitely osoittaa hyvin sen missä kuljetaan. Kokoomus on hallituksessa saanut läpi kaiken mahdollisen ja aikoi Sotessa ulosmitata viimeisenkin pennin. Keskustan on taas tässä asiassa lujana, sillä saadessaan tahtonsa lävitse se ankkuroi oman asemansa lopullisesti niin, että tätä maata ei voi hallita ilman sitä.

Perussuomalaisille tilanne on ollut tukala. Media on käynyt sitä vastaan tietoista sotaa aina kesästä lähtien. On saatu aikaa rakoilua ja monet ovat myös saatu menettämään toivonsa. Toisaalta, medialla on ollut pyhä agenda, jossa se on reporadion keinoin muiluttanut omaa migraatio-hyvää viestiänsä kansalaisille.

PS:n viesti on kuitenkin ollut sama kuin aikoinaan Kollaa-joella. Täällä ollaan! Eikä lähdetä käpyjä keräämään. 

Loppusaldona tästä kaikesta on se, että kansa odottaa epätoivoisena Sipilästä rintakarvojen kasvamista. Sitä että riitely ja elehtiminen loppuisi ts. sitä että hänestä kasvaisi valtiomies. Maa odottaa toisenlaista hallitustietä…ei sitä mitä tehtiin viimeiset 8 vuotta.

Nyt tarvittaisiin yhteistä pohtimista ja yhteen hiileen puhaltamista. Ei riitelyä tai eripuraa.

Tai hallituksen vaihtumista. Onneksi luulen kuitenkin että..Kokoomus nöyrtyy kauniisti.

Arto Luukkanen

Järvenpää

Ps. Muuten olen sitä mieltä, että ministeri Orpon pitäisi erota.

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu