Vassarit eivät irtisanoudu gangsterismista?

Suomen lainkuuliaiset ja rauhalliset kansalaiset toivovat kovasti, että Vasemmistoliitto sanoutuisi irti viime itsenäisyyspäivän anarkistisesta viher-komsomolilaisesta väkivallasta.

Suomessa ei ole ollut tapana harjoittaa väkivaltaa edes poliittisia vastustajia vastaan. Poliittiset murhat ovat jääneet muutamaan sillä meillä on vanhastaan uskottu sanan voimaan ja siihen, että poliittisella vastustajallakin on omat oikeutensa. Sisällissota on tietysti oma lukunsa.

Se, miksi tämä irtisanoutuminen olisi tärkeää, liittyy Vasemmistoliiton historiaan. Sen johtajat ovat osallistuneet ennen tällaiseen itsenäisyyspäivän riehuntaan, eivätkä ole tätä koskaan oikein irtisanoutuneet siitä.

Tavallisille lainkuuliaisille kansalaisille voi jäädä tästä riehunnasta sellainen epäilys, että nämä viime itsenäisyyspäivän viher-komsomoli-gangsterit olisivat jotenkin yhteyksissä Vasemmistoliittoon. Näinhän ei varmaankaan ole.

Se, ettei Vasemmistoliitto tuomitse ja irtisanoudu tästä terrorista voi mahdollisesti antaa aihetta epäillä, että ko. puolue on näiden riehujien ns. ”poliittinen siipi”.

Sana liittyy Pohjois-Irlannin ikävään historiaan. Irlannin tasavaltalaisarmeija jakaantui periaatteessa kahteen osaan (Muitakin jakoja oli. Esim. jako ”väliaikaisen siiven” ja vanhan IRA:n välillä). Ensimmäinen oli sen aseellinen siipi, joka harjoitti terrorismia ja väkivaltaa Pohjois-Irlannissa.

Terroristijärjestön poliittinen siipi oli vuonna 1905 perustettu järjestö nimeltään ”Sinn Féin”. Sinn Féinin poliitikot, kuten puheenjohtaja Gerry Adams, ovat myös IRA:n toimintaan osallistuneita aktivisteja, joko terroriin tai rauhanomaisimmillaan ihmisoikeusmielenosoituksiin osallistuneita. Työnjako oli selvä: kun IRA pommitti ja ampui niin Sinn Fein ojenteli käsiään ja totesi, että näin tässä nyt käy kun ei tehdä kuten he sanovat.

Lainkuuliaisuuden, lain, järjestyksen ja yhteiskuntarauhan nimissä Vasemmistoliiton olisi nyt ryhdistäydyttävä.

Rauhallinen, toista kansalaista ja lakia kunnioittava kansa odottaa Vasemmistoliitolta voimakasta ja selvää irtisanoutumista anarko-viher-komsomolilaisesta terrorista.

Mikäli Vasemmistoliitolla on jotain oikeita poliittisia päämääriä, pitäisi sen uskottavasti irtisanoutua tästä pohjimmiltaan fasistisesta rähjäporukasta.

Arto Luukkanen

Järvenpää

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu