Orpo on mies!!!

Orpo on hyvä mies!

Moni poliitikko syö vaalien jälkeen sanansa ja pettää äänestäjänsä.

Näin ei tehnyt sisäministerimme Petteri Orpo. Hän piti sanansa.

Kuten saimme tietää – maahanmuutosta vastaava sisäministeri  Petteri Orpo (kok) on valmis äärimmäisiin keinoihin keinoihin, jopa lainmuutoksiin, jotta maahanmuuttajat saadaan nopeasti töihin.

Kaikki on tehtävä uusiksi”, tuskailee Orpo ja  vaatii, että ´”kaikki keinot käyttöön”.

Hän haluaa, että palkat on saatava joustamaa ts. suomalaisten liksaa on vähennettävä.

Tämä sopii siihen ideaan, jota EK halusi ennen vaaleja. Pakolaisia on saatava kaksinkertaisesti lisää, sillä tarvitaan halpaa työvoimaa. Mieluiten tietysti ilmaista työvoimaa ja ennen kaikkea sitä, että se ahne suomalainen duunari tekisi työtä (tai parhaimmillaan talkoilla) rovoista.  

Orpo on mies!

Orvon huokaus siitä, että palkkoja on laskettava kertoo siitä että kyseessä on todellinen mies.  Isolla miillä!

Se puhe ei ollut tyhjää vaan se oli tekojen miesten ääni.

Se sopii kuin nakutettu EK:n edustajien itkuiseen esiintymiseen: ay-liike on kuulemma kovasydäminen ”he kun estävät pakolaisparkojen työskentelyn!”

Orpo on tosi mies siinäkin mielessä, että me olemme nyt johtava maa kiintiöpakolaisten vastaanotossa koko EU:ssa. 300 tosiasiassa vastaanotetusta on kolmanneksen eli 100 ottanut nimenomaan Suomi!

Tämän jälkeen voi vain ihmetellä – miten kukaan on voinut epäillä sitä, ettei Orpo olisi sanojensa mittainen mies.

Orvolle kunniaa!

Ainoastaan suomalaisten selviämistä huokailevat ihmiset aprikoivat sitä miten tällainen erehdys on päässyt tapahtumaan, että tästä miestä tuli ministeri.

Ainoastaan nämä turhista asioista huolehtivat voivat ihmetellä suurta kysymystä: miten joku on voinut mennä äänestämään tätä miestä ja tätä puoluetta?

Arto Luukkanen

Järvenpää

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu