Jättiläinen ja politiikan kääpiöt

Kävin katsomassa hyvän ja pysäyttävän elokuvan.

Jättiläinen kertoi tarinan Talvivaaran kaivoksesta. Sen kärki oli suunnattu suomalaista "maan tapaa" vastaan.

Sitä, että poliitikot, liike-elämä ja virkamiehet syövät samasta kaukalosta. Meillä täällä eivät kirjekuoret vaihda omistajaa vaan liike-elämä pimittää ja vie samalla kun poliitikot hyötyvät, korruptoituvat ja menettävät uskottavuutensa.

Virkamiesten tehtävänä tässä kaikessa on ymmärtää mistä tuuli käy ja toimia "joukkueena". Jos et ole joukkuepelaaja joudat pois. 

Elokuva on musertavaa katsottavaa – etenkin niille, jotka äänestivät elokuvassa esiintyneitä poliitikkoja. Toivon hartaasti, että nämä eivät käy katsomassa tätä elokuvaa.

Miksi?

Siksi, että jos politiikka on vain tätä menettää se arvonsa ja kansalaisten usko siihen häviää.

Sille käy kuin väärälle rahalle tai rantaroleksille.

Kansalaisten ainoa mahdollisuus on vaatia, että kaikki ryvettyneet poliitikot itse ymmärtäisivät lähteä. Median tehtävänä olisi toistaa sitä ja painottaa, että nämä kepulit ovat menettäneet uskottavuutensa ja että "maan tapa" on muuttumassa.

MInä uskon, että kansalaiset ansaitsevat enemmän ja parempaa. Ei Walhe-Suomea vaan oikean Suomen, jossa puhutaan totta. Sellaisen maan, jossa poliitikot ovat luotettavia, virkamiehet toimivat itsenäisesti ja jossa liike-elämässä toimitaan rehdisti. 

Arto Luukkanen

Järvenpää

Ps. Sipilä kertoa paukautti radiossa että ei annakkaan asuntoaan turvapaikanhakijoille. "Ei vaineskaan". On kuulema aivan turvaton juttu. Niinpä niin. Kun lupaus annettiin sai Sipilä valtavasti positiivista mainetta hyväsydämisenä "pohjoisen miehenä". Kävi vain kuin dopingskandaalissa, jossa pohjoisten miesten maine repesi walheeseen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu