Presidentti ja Caruna-Pekka

Tasavallan presidentti piti tänään hyvän ja harkitun puheen.

Siinä tuli ilmi se mitä suurin osa kansasta ajattelee turvapaikanhakija-ruljanssista. Enemmistöä huolestuttaa. Yleisin kommentti tästä kaikesta on: "jo riittää!".

Puhe ja sen vastaanotto toi myös mieleen sen, että mikä skandaali olisikaan, jos viimeisissä presidentivaaleissa olisi käynyt toisin. Presidentin ei nyt tarvitse selitellä sitä miksi Fortum yksityistettiin järkyttävän surkein ehdoin. Pekan tarvitsee. Näyttää siltä, että herra Haaviston ei kannata lähteä uuteen taistoon presidentinvirasta.

Carunagate on myös hyvänä muistutuksena siitä että ministerin toimen menestyksellinen hoito ei edellytä pelkästään sitä että on mukava, vihreä, edistyksellinen tai kuuluu johonkin seksuaaliseen vähemmistöön. Täytyy osata hoitaa yhteisiä asioita; tärkeintä on kyky ja taito. Ei mikään muu. 

Arto Luukkanen

Järvenpää

ps. median hipi-hiljaisuus Carunagaten ja Pekka Haaviston ympärillä on mielenkiintoista. Entäpä jos Fortumin olisi sattunut yksityistämään jokin toinen taho? Nyt vihreät ovat hiljaa. Niin hiljaa. 

pps. Kaikkihan muuten pystyvät yksityistämään ja panemaan lihoiksi edellisten sukupolvien työn. Ihan kaikki.

 

 

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu