Mafia Capitale…myös Suomessa?

Katselenpa tässä juuri TV 1:seltä asiallista dokumenttia laittomien siirtolaisten riistämisestä. Jokaisen kannattaisi katsoa se – siirtolaisbisnes on nykyajan orjakauppaa ja kaikki, jotka puolustavat sitä, tahrivat itsensä. Kognitiiinen dissonanssi ja kieltäminen kuitenkin jatkuu.

Olen jo aikaisemmin kirjoittanut tästä asiasta mutta vielä kerran: kyseessä on rikollinen toiminta, jonka maksajia me kaikki tavalliset veronmaksajat olemme. Dokumentin mukaan uhreja ovat: tulijat ja rehelliset veronmaksajat, eurooppalaiset. Hyötyjiänä: rikolliset, vokkeja pitävät hämärätahot, paikalliset maanviljelijät, jotka orjuuttavat näitä, ynnäs kaikki muut, jotka rahastavat tällä häpeällisellä sirkuksella.

Samaan aikaan Suomessa fuulaus jatkuu. Kuuntelin tässä radiosta erästä juristia, jonka tarkoituksena oli ilmeisesti omalla laintulkinnallaan repiä rikki kansallisen itsemääräämisoikeuden ja suvereniteetin kulmakivet. Motiivi oli samantyyppinen kuin monilla muillakin indoktrinäärillä: viis muusta kunhan saamme oman tahtomme lävitse.

Suuret juristit: Lenin ja Robespierre toimivat samalla motivaatiolla.

Pitäisikö Suomessa tehdä tutkinta näistä turvapaikanhakubisneksen pelureista? Kuten Italiassa – ettei meillä ole edessämme: Mafia Capitale Finlandese juttua.

Arto Luukkanen

Järvenpää

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu