Nyt tarvittaisiin rumaa kokoomusta?

Politiikka on Suomessa muuttumassa kermakakun kuorrutukseksi. Politiikasta tehdään kauniiden ja rohkeiden tenhoavaa peliä.  Erityisesti naisäänestäjien houkuttelemisessa käytetään häpeämättömästi hyväksi ns. alfa-uroksen seuraamisviettiä. Konsulttitoimistot puhaltelevat härskillä tavalla valheellisia saippuakuplia ja arjen unelmia. Mediavelhojen savuisissa huoneissa reimasti kiroilevat ja remeltävät naiset sommittelivat suloisia manipulaatiota kanssasisarille.

Tärkeintä on luoda ”ilmiöitä”,  mielikuvia ja elämyksiä.

Imagopelleily ei kuitenkaan päde kun tullaan vaikeisiin aikoihin. Spintohtori ei voi istuttaa poliitikkoon harkintaa tai järkeä. Kriisitilanteessa ei voi olla ”Suomen seksikkäin poliitikko” tai tehdä ohareita vaatimalla päivähoidon maksujen lakkauttamista.

Tilanne on nimittäin kriittinen.

Suomea "malmöistetään"

Samaan aikaan kun Kokoomuksen Suuri Johtaja vaatii päivähoitomaksujen laskemista, luodaan maahan uusia työmarkkinoita, jotka toimivat 1-2 euron perushinnalla. Palkka-alen tueksi on maahan saapunut uusia ihmisiä. Nauttimaan ja olemaan ja ehkä myös tekemään niitä huokeimpia töitä. Että suomalainen duunari nöyrtyisi.

Pahinta on kuitenkin se, että väkivallan kärpäsestä kasvaa mellakoiden ja kylätappeluiden härkänen. Maatamme malmöistetään. Tästä on vastuussa silloinen sisäministeri, josta nyt luodaan hiki hatussa jonkinlaista seksiobjektia naisäänestäjille. Että voitettaisiin vaalit…että varmistettaisiin oma asema…

Pahinta on väkivallan suvaitseminen. Sitä ei saisi suvaita missään eikä kenenkään taholta. Poliisi on nyt ikävässä välikädessä ja neuvoton kun poliittiset johtajat eivät välitä. Nämä kermakakut ja suitut naamat eivät välitä ja silloin kutsutaan paikalle poliisi.

Samaan aikaan poliitikot pesevät kätensä kaikesta ja vähentävät poliisien virkoja. Poliisi joutuu olemaan näille henkilöille nyt opettaja, tuomari ja järjestyksenpitäjä samaan aikaan kun päättäjät olivat jättäneet heidät täysin yksin; väkeä ei saanut palkata lisää ja se merkitsee sitä, että heidän työpanoksensa oli pois normaalista poliisityöstä.

On kysyttävä avoimesti, oliko viime vuonna toiminut sisäministeri Suomen historian huonoin ja aikaansaamattomin? Ehkä vielä huonompi kuin OW-Kuusisen hallituksen Tuure Lehen?

Vielä kerran: väkivallan luukkujen avaaminen tai edes katseen kääntäminen pois on edesvastuutonta!  

Lainaan tässä professori Timo Vihavaista: ”Niin ymmärrettävää kuin maahantulijoiden järjestäytynyt väkivalta tai sillä uhkaaminen vastapainona valtaväestön uhkaavaksi koettua käytöstä vastaan onkin, on nimenomaan siihen syytä suhtautua erityisen ankarasti ja niin sanoakseni nollatoleranssilla, niin vastenmielisenä kuin tuota sanaa pidänkin. Kysymys on siitä, että tällaiset eleet ovat äärimmäisen sopimattomia sellaisille ihmisille, jotka oleskelevat maassa niin sanoakseni kunniavieraina ja nauttivat vastikkeetonta vieraanvaraisuutta. Mikäli heidän taholtaan ruvetaan rötöstelemään ja pyritään nousemaan kantaväestön niskan päälle, on tilanne sietämätön aivan luonnollisista syistä.

On myös ilmeisen väistämätöntä, että kantaväestö tällaisissa tapauksissa puolustaa reviiriään. On vaikea kuvitella tilannetta, jossa pienen vieraiden joukon annettaisiin ottaa käsiinsä eräänlainen johtoasema paikallisyhteisön tilassa. Elleivät vieraat käyttäydy siivosti, syntyy helposti kierre, joka turmelee osapuolten välit ehkä jopa pysyvästi. Mikäli tuloksena on sellaista eurooppalaista idiotismia, joka on jo laajalti levinnyt muihin pohjoismaihin, olemme menettäneet erittäin arvokkaan osan kansallista perintöämme ja sen valistuksen hedelmiä, jota kansankynttilät aikoinaan niin suurella innolla kansallemme pyrkivät lahjoittamaan (http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2016/08/paluu-kylatappeluiden-aikaan.html). ”

Nyt tarvittaisiin niitä rumia, vanhoja ja järkeviä kokoomuslaisia pelastamaan tilannetta!

Arto Luukkanen

Järvenpää

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu