Anne Ankka?

Berner vaihtoon!

Sarjakuvien kruunaamattoman kuninkaan – Aku Ankan – kuolematon seikkailu Amerikan keisari on herännyt eloon.

Tässä hupaisassa sarjakuvassa ahneudesta sekaisin mennyt Aku keksii, että voisi tulla Amerikan keisariksi. Aku haluaisi kuitenkin olla kiva. Hän jättäisi kaiken omaisuuden sen asukkaille mutta ottaisi haltuunsa hengitysilman.

Sen jälkeen ihmiset maksaisivat hänelle hengittämästään ilmasta. Aku vieressä hehkuva kiero lakimies ihastelikin aidosti Aku keksimää hinnastoa: ”hengitys vitonen – huokaus kymppi”.

Anne Ankka?

Ministeri Berner näyttää olevan yhtä viisas kuin Aku Ankka. Hän esitteli tänään omia suunnitelmiaan Suomen liikenteeseen. Tämän Sveitsistä meitä ilahduttamaan tulleen ministerin aivoitukset ovat yhtä fantastisia ja älyvapaita kuin edellä mainitun housuttoman ankan. Kysymys kuuluu: mistä näitä senttejä oikein tulee? Eikö olisi aika antaa Bernerille ystävällinen ”concilium abeundi” – eroamisen neuvo?

Toisaalta Bernerin ehdotus on ihan looginen – se on täysin linjassa hänen edellisten toilailuidensa kanssa. Annen linja on armoton: valtion isännätön omaisuus rikkaille ja köyhille luu kurkkuun! Bernerin Suomessa autoilu kuuluisi rikkaille, jotka kaahailisivat autioilla. Köyhät reunalueiden eläjät postiautoon hikoilemaan!

Hänelle on luonnollista, ett' entisten sukupolvien keräämä kansallisvarallisuus kaapataan niille viisaille rikkaille, jotka osaavat hyötyä kaikesta. Voittoa on saatava: vaikka sairaista lapsista.

Arvoisat suomalaiset! Berner on hallitukselle taakka ja vaara Suomelle.

Mutta – onhan tässä sentään humoristinen puoli. Yleensä lounaan jälkeen on apea olo – nyt tuli huvittunut ja myötähäpeän täyttämä fiilis.

Tuli ihan Anne Ankka olo)))

Arto Luukkanen

Järvenpää

ps. ja kun tarkemmin ajattelee niin tämä Anne Bernerin ottaminen ministeriksi on pelottava merkki Keskustan rappiotilasta. Berneriä ei kiinnosta muu kuin raha; ei aate ja ihmiset. Hän kilpailutti ennen vaaleja eri puolueita siitä pääsisikö hän ministeriksi. Eikö Keskustassa olisi ollut ansioituneita ihmisiä omasta takaa?

Rappiota!

 

 

 

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu