Hyvää Joulua USARIN lukija!

Haluan kiittää kaikki Uuden Suomen lukijoita ja toivottaa hyvää siunattua joulunaikaa. On aika laskeutua 3. adventtiin.  Myös vuosi 2017 alkaa olla kohta kulunut loppuun ja siksi tämä onkin vuoden viimeinen blogi (jollei mitään suurempaa tule). Kiitos kun olette jaksaneet – aika lukuisasti – kahlata läpi allekirjoittaneen ajatuksia.

Laitan tähän hyviä toivotuksia ja siunauksellisia ojennuksia kaikille järjestyksessä: ”itse kullekkin säädylle ja jokaiselle kuin talossa on”.  

Hyvää Joulua Sauli!

Arvoisalle Tasavallan presidentille haluan osoittaa kiitoksen kuluneesta vuodesta. Olemme saaneet nauttia viisaasta hallinnasta. Jos nyt oikein hyvän erikoistoivomuksen voisi laittaa, niin se on se, että Sinä Sauli pääsisit rauhassa nauttimaan isyyden onnesta seuraavat vuodet – ilman turhia viran painolasteja. Se, että ihminen tulee isäksi varttuneemmalle iällä, on onni, joka vain harvalle suodaan. Sitä on turha rasittaa millään eläke-iälle kuulumattomalla työllä.

Muista, että Nikita Sergejevitš Hruštšov sai vasta vuoden 1964 jälkeen mahdollisuuden nauttia iso-isänä olemisesta, venäläisestä klassisesta kirjallisuudesta ja puutarhanhoidon onnesta.

Hyvää joulua Juha, Petteri ja Iso-Timppa!

Haluan toivottaa myös siunattua ja hyvää joulua myös maamme hallitukselle…siksi ajaksi kun se vielä on vallassa. Rauhoittukoon se turhasta hälystä ja hulinasta. Jokaiselle ministerille toivon myös leppoisaa joulunaikaa ja sitä, että takamus vapautuu hetkeksi ahdistavasta Audin takapenkistä.

Toivon myös hartaasti sitä, että iltapäivälehtien reportterit eivät kovasti vainoaisi teitä ennen loppiaista. Paitsi jos on kysymys naistenlehtien erikoishaastatteluista, jolloin kodin on oltava siivottu ja putsis kliin!  

Pääministeri Juhalle toivon myös lupsakkata elon oloa kotona kinkun ja perheen kanssa. Hän pääsee vihdoinkin irti ympäröivistä kepun sedistä, erikoissihteereistä, ”joulu-apulaisista” ja  ”kiire-hanslankareista”. Huhujen mukaan setä Laaninen on kuulemma takavarikoinut älykännykkäsi. Mutta älä huoli Juha hyvä: se on vain hyvä. Ei jouluna tartte twiitata.

Elä Juha ahistu! 

Mainittakoon, että joulun aikana ministerit voivat törmätä kedon tienapoikiin, paimeniin, lampaisiin sekä tietenkin siihen luvuttomaan tummaan joukkoon, jota sanotaan kansaksi. Mutta älä Juha ahistu! Silloin kannattaa muistaa, että eivät ne oikeasti halua syödä sinua. Se, että ne heiluttavat virka-auton ulkopuolella nyrkkiä merkitsee nykyään suosionosoitusta ja hyvän mielen merkkiä. Vapaasti tuulessa lerpattava keskisormi on uusi musta!

Hyvä Juha! Demokratian pilaamat köyhät ja toivottomat ihmiset ovat vain hankalia ja riivattuja. Tulkitse hyvä Juha niiden toiveet uudesta hallituksesta harmittomaksi isäkapinaksi äläkä anna sen kuolleen SOTE:n tai Petteri Orpon vihjailuiden uudesta ”toimintakykyisestä” hallituksesta häiritä joulupuuron syöntiä. Isolle Timpalle toivon ratki-riemurikasta joulua ilman mitään sisäisiä tai ulkoisia kolkutuksia! Kyllä se Joulupukki tuo sinulle villasukkia lämmittämään sisintä!

Hyvää joulua kaikille yhteiskunnan napamiehille ja naisille!

Samoin toivon eduskunnalle, huippuvirkamiehille, ”kreeteille/pleeteille” sekä byrokratian kasvottomalle & luvuttomalle leegiolle mitä parasta joulua. Suomi saa vielä velkarahaa joten elämä jatkuu vielä vuonna 2018!

Olkaatten siis onnellisia ja jatkakaa sitä erittäin merkittävää työtä, jota teette virastoissa, komiteoissa, konferensseissa, seminaareissa, kollokvioissa, piireissä, työryhmissä, alakomiteoissa, yhteysryhmissä, lounasseuroissa ja sököringeissä. Älkää antako periksi! Mutta ettehän te kyllä annakkaan)) Pysykäätten erinomaisen vakaina, tanakoina ja ennen kaikkea älkää antako minkään muuttua valtakunnassa.

Pitäkäätten yllä monimutkaista ja täysin käsittämätöntä kaavakkeiden orgiaa! Tulkoon teille kaikille joulupuurossa monta mantelia!

Hyvää Joulua Hesari ja gutmensch-melumusto!

Medialle haluan toivottaa hyvää joulua! Viime vuosi oli kieltämättä raskas. Alpakkagate vei uskottavuuden nolliin.  Vanhurskas rintoihinlyönti ei enää toiminut. Se suuri kertomus ja meemi hyvästä mediasta meni myttyyn. Nyt Faktabaarin ilmapiiri oli raskas. 

Mutta älkäät peljätkö! Minä ilmoitan Teille Suuren ilon. Olen varma, että ensi vuonna ihmiset unohtavat tapahtuneen. Uskon, että se mega-pössis hyvisten puolesta jatkuu ensi vuonna yhtä haipakkaasti ja ilman turhia journalistisia pidäkkeitä! Alas pahikset! Älkää lukeko Dostojevskiä, Tolstoita tai Elliottia! Vanhat Pahkasiat on ok.

Hesarin johdolle toivon hyviä ja taitavia lakimiehiä, jotka pelastavat syytteiltä!  Ei tästä tullunnakaan uutta Zavidovo-skandaalia vaikka lähteet taitavat olla samasta sylttytehtaasta. Opetelkaa sanomaan njet!

Suomalaiselle gutmensch-melumustolle haluan toivottaa erinomaista Joulua! Tai tietenkin kun te ette jouluun usko, ettekä välitä siitä niin – erinomaista loma-aikaa! Naatikkee sitä kovasti siellä Kruunuhaan ja Punavuoren onkaloissanne!

Lisäksi

Kaikille suomalaisille toivon rauhallista ja riemurikasta Vapahtajan syntymäjuhlaa! Olette parhaita!

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu