Lopetetaan hyssyttely ja turvataan Suomen lapset!

Suru ja murhe suomalaisten lapsien takia

Oulun tapahtumat ovat pysäyttäneet jokaisen suomalaisen, jolla on myötätuntoa ja oman kulttuurimme oikeuskoodisto. Oulun uhrit, perheet, omaiset ja ystävät ovat varmasti jokaisen rukouksissa ja ajatuksissa. Sitä surun ja pahanolon määrää on vaikea edes ajatella.

Toinen tunne on järkytys ja hämmästys. Oulun tapahtumat ovat paljastuneet tiedotusvälineissä pikkuhiljaa ja karusti. Kuka on maksanut maahanmuuttajien kännykät, tietokoneet ja nettiyhteydet, ne, joilla he toteuttivat saalistustaan? Oliko se suomalainen veronmaksaja?

Turvapaikantekijät ovat pyyhkineet Suomen heille tarjoamalla turvalla lattiaa ja vielä käyneet häikäilemättömästi – ja välittämättä siitä, että he tulevat väistämättä jäämään kiinni – saalistamaan suomalaisia tyttöjä. Ihmisten raivo on ymmärrettävä ja luonnollinen reaktio siihen mitä on tapahtunut.

Asian analysoimisessa ja hoitamisessa raivon tunteet on kuitenkin laitettava sivuun. On toimittava järkevästi, päättäväisesti ja ripeästi. On katsottava tosiasiat, miksi näin tapahtui, sekä toimittava kaikin voimin uhrien ja heidän läheistensä auttamiseksi ja ryhdyttävä yhteiskunnallisiin ratkaisuihin, joissa tällaista ei enää voi tapahtua.

Miksi näin kävi?

Tämän ongelman syyt ovat vuoden 2015 suuressa koplauksessa. Kokoomus halusi yksityistää terveydenhoidon. Kepu halusi taas maahan oman ”varjohallituksensa” – maakuntauudistuksen, joka tekisi sen asemasta horjumattoman ikuisiksi ajoiksi. Soini sai ministerinpaikan. Oli suuren saaliinjaon aika, jota ei saisi häiritä pikkujutuilla.

Tämän suuren saalistuksen aikoihin keväällä 2015 tuli tietoa, että etelästä on tulossa suuri aalto ihmisiä, jotka pyrkivät tänne. Hallitus ei reagoinut vaikka se oli tietoinen kaikesta. Ulkoministeri, joka varmasti oli tietoinen asioista, ei halunnut toimia, vaan kävi juttelemassa Ruotsin ulkoministerin kanssa käytännön toimista kuinka ”Suomi hoitaisi oman osansa”.

Kaiken takana oli Saksa, joka halusi päästä omista ”ongelmallisista” tapauksista eroon ja rohkaisi muuttoa kauemmaksi. Se orkestroi tätä muuttoliikettä ja suomalaiset tottelivat. Silloinen sisäasianministeri Orpo heilutti vihreää lippua ja kertoi haastattelussa, että olemme varautuneet 30 000 tulijaan ja pääministeri kertoi antavan oman talonsa heille käyttöön. Tervetuloa!

Sen jälkeen media aloitti valtavan rummutuksen ihmisten väärän tietoisuuden muuttamiseksi. Kaius Niemi ja Ylen johtaja Atte Jääskeläinen (Ylen aamu-TV:ssä 11.9.2015) näkivät tehtäväkseen kasvattaa suomalaisia (”kotimaisen ilmapiirin muuttaminen”) uuteen tietoisuuteen. Lopuksi silloinen sisäministeri Orpo totesi, että se, joka epäilee muuttajien vääränlaisia motiiveja, on rasisti.

Kuka on syyllinen?

Ihmiset ovat Oulun tapahtumista raivoissaan ja syystä. Kysymys ei ole vihapuheesta, vaan raivosta, jonka on saanut aikaan systemaattinen tyttöjen hyväksikäyttö Oulussa. Turvalliseen maahamme päästettiin yhteiskunnan suojiin ja sen kustannukselle elämään suuri joukko maahanmuuttajia. Oulu oli jäävuoren huippu ja nyt näiden hirmutekojen koko kuva tulee esille. Skandaali osoitti, että paratiisi ei kuitenkaan ollut vielä laskeutunut maan päälle eivätkä kaikki ihmiset olekaan samanlaisia.

Pakolaisvirran tullessa Suomeen tosimaailman realiteetit ja suomalaisten suojelu unohtuivat. Maahanmuuttokriittiset äänet yritettiin vaientaa ja kyseenalaistaa kriitikoiden eettisyytensä, jopa ihmisyytensä, kun he ”vastustivat” pakolaisia. Ne, jotka olivat kyllin realistisia ennakoidessaan pakolaisvirran tuottamia ongelmia, olivatkin rasisteja ja vihapuhujia. Hyssyteltiin.

Oli äärettömän lapsellista uskoa, että maahamme tulleet 32.476 pakolaista, joiden taustat jäivät selvittämättä, eivät olisi olleet turvallisuuriski.

Oulussa lapsiin kohdistunut seksuaalinen väkivalta on Juha Sipilän hallituksen toimien ja ratkaisujen mahdollistamaa ja seurausta hallituksen tekemistä päätöksistä. Ilman pakolaisvirran avointa vastaanottoa näiden Oulun ”turvapaikanhakijoiden” rikokset olisivat jääneet tekemättä.

Suomen perustuslaki määrää, että ”jokaisella on oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen”. Tämän perustuslaillisen suojelun täytyy kattaa myös Suomen lapset ja naiset. Lain toteutumisesta huolehtiminen on maan hallituksen asia. Nyt on viimeistään, Oulun tapahtumien myöstä, käynyt ilmi, että hallitus on tässä epäonnistunut.

Kyse on siitä, että Suomen hallitus on epäonnistunut tärkeimmässä tehtävässään – kansalaisten turvallisuuden varjelemisessa. Valtiovallan tehtävä on suojella oman maansa kansalaisia eri viranomaisvoimin esimerkiksi suojelemalla maan rajoja ja päättämällä kuka on turvapaikanhakija ja kuka ei. Mikä on hallituksen vastuu omista aiemmista toimistaan sekä turvallisuustilanteen korjaamisesta tässä Oulun tapahtumien tilanteessa?

Mitä on tehtävä?

Tästä ei voi selvitä eteenpäin poliitikkojen hymistelyllä tai toistelemalla omaa järkytystään, vaan rauhallisesti ryhtymällä päättäväisiin toimiin erityisesti lasten suojelemaksi yhteiskuntamme elättämien maahantulijoiden rikoksilta. On hoidettava niin, että seulomme tänne tulevat ja poistamme ne, jotka ovat syyllistyneet rikoksiin.

Tässä tulevaan lainsäädäntöön ohjenuoria.

  1. Tänne turvapaikkaa hakeneet ihmiset ovat osoittautuneet turvattomuustekijäksi. On luotava järjestelmä, jossa vakaviin rikoksiin syyllistyneet henkilöt on nopeasti karkotettava joko maan sisällä johonkin paikkaan, jossa he eivät voi syyllistyä rikoksiin tai sitten nopeasti saatava ulos maasta. Lainsäädännön on muututtava kansan turvaamiseksi.
  2. Poliisille on annettava välittömästi lisää vuosittain 400 virkaa, jotka suunnataan normaalin poliisityöhön. Nettipoliisien toiminta on suunnattava netin seksuaalisten saalistajien kiinniottajiksi. Seuraamaan sitä kuinka nämä saalistajat kommunikoivat toistensa kanssa.
  3. On lähdettävä ”kansallisiin turvallisuustalkoisiin”, johon kaikki puolueet voivat osallistua. Turvallisuuskysymyksissä ei ole demaria, kokkaria, vassaria tai perussuomalaista. On vain suomalaisia.
  4. Lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan rangaistukset ja koko oikeuskäytäntö suhteessa lapsiin kohdistuviin rikoksiin on uudistettava perusteellisesti. Jokaisesta rikoksesta tulee seurata ehdoton tuomio. Heti kun syyllistyy lapsen hyväksikäyttöön siitä seuraa oikeasti linnaa. Uhri kantaa rikoksen henkistä taakkaa koko elämänsä – rangaistuksen pituuden tulee vastata tätä.
  5. Turvapaikanhakijan tekemän väkivaltarikoksen tulee olla kansalaisuuden saamisen este sekä kansalaisuuden menettämisen peruste.
  6. Turvapaikantekijöille on tehtävä selväksi, että rikos johtaa karkotukseen Suomesta ja maahantulokieltoon.
  7. Rajatarkastukset tulee ottaa käyttöön niin että rajatarkastus voi todellisuudessa varmistaa, ettei maahantuleva henkilö ole uhka yleiselle turvallisuudelle ja järjestykselle. Säilöön ja tutkintaan. Jotain rajaa Suomessa!

Ennen kaikkea: näpit irti suomalaisista lapsista!

Ps. Pahuuden kerä purkautuu vähitellen kun suomalaiset lapset uskaltautuvat kertomaan tilanteesta. Totuus ja hallituksen välinpitämättömyys paljastuu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005964179.html?.

Onneksi on perussuomalaiset!

pps. Muilla puolueilla näyttää nyt syntyneen yhtä-äkkinen tarve ”perussuomalaistua”. Mikäpä siinä. Tärkeintä on se, että suomalaisia suojellaan. Yhteisessä kodissahan tässä eletään.

ppps. Kansalaisaloite, joka voisi ehkäistä Oulun tragedian. Laita nimesi: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592. Nyt on jo 17 909.

 

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu