Suvakkilan samba

Wanhat puolueet ovat viikonlopun jälkeen sätkineet ”Suvakkilan sambaa”.

Tanssin tulisissa pyörteissä on käännetty takkia, kielletty sanomisia ja ”vaalipersuunnuttu” vauhdilla. Rasavilli ”Suvakkilan samba” on poistanut vanhoja lausuntoja netistä/lehdistä. Ja kuten Pietari hiilivalkealla – on kielletty kaikki entinen –  ”en minä ole niin sanonut” (Marin).

Netti on kuitenkin armoton.

Hurja sekasorto ja epätoivoinen hälinä ovat ymmärrettäviä; kansalaisten raivo ja hämmästys ovat sekoittaneet vanhojen puolueiden vaalisuunnitelmat.

Eniten surkuttelen demareita, ja vihreitä ja kokoomusta. He virittivät vaalikoneensa väärään suuntaan ja joutuvat nyt nopeasti kääntämään kurssia. Kaikki se kallis vaalimateriaali on tehty turhaan.

Turhaan ostettiin kalliilla ay-rahalla materiaalia – turhaan hiihdettiin Tuusulanjärven jäällä!  Ihan turhaan painettiin satojatuhansia tabloid-lehtiä. Melko turhaan hankittiin kojamo-miljoonilla muhkeat nahkatakit ja asuntovaaliautot! Aivan suotta tuotettiin vaalikrääsä; tulitikut, kynät, kammat, kaulaliinat, saludokahvit (demareilla) ja Presidentti-paketit (vihreillä) sekä säästötuplat (kokoomuksella).

Niin kovin turhaan porisevat palvihernekeitot (demareilla) ja paleovegaaniset kasvisliemet (vihreät) sekä Laihalan ranskalaisbuljonki (kokoomus). Kaikki se työ mitä viritettiin ”ilmastovaalien” takia on nyt mennyt. GCM-Mykkänen sisäministerinä voi vain hötkyillä. Kokoomuksen ministeri Kai Mykkänen on nyt kuin ”Komisario Palmu” elokuvien poliisimies Toivo Virta (Matti Ranin), joka säntäilee suunniltaan ”vaalipersuuntumisen” ja suvaitsevaisuuden välillä. 

Kansalaiset eivät jaksa innostua yksityisautoilun lopettamisesta vaan ovat kiinnostuneita tolkun asioista ja turvallisuudesta ja se ratkaisee kaiken. Varsin luotettavien tietojen mukaan myös Ylessä on oltu allapäin: turhaanko IPCC tietoiskut ja toistuva vihervouhotus. (klo 16.03 luin, että Ylellä on yt-neuvottelut; sekin varmaan masentaa – rohkeutta sinne!).

  1. Ennaltaehkäisyä

Oulun, Helsingin ja muiden tapahtuneiden hirveyksien estämiseen on jo myöhäistä. Pahin on jo tapahtunut. Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen kuitenkin uskoi 14.1 A-studiossa, että ”ennaltaehkäisy on tärkeintä”. Ongelmana on vain se, että poliitikot ja heitä tottelevat poliisikomentajat eivät uskalla puuttua itse asiaan – maahantulijoihin ja siihen, että potentiaaliset riskitekijät eivät pääse Suomeen. Älyttömin ajatus oli ns. ”henkisten rauhanturvajoukkojen” perustamisesta.

Itse epäilen, että mikäli ennaltaehkäiseviä keinoja olisi käytetty, niin näitä kauheuksia ei olisi tapahtunut.

Tärkein näistä ennaltaehkäisevistä keinoista on raja ja rajavartiointi.  Näiden tehtävänä on estää ei-toivottujen ihmisten tuleminen Suomeen. Viranomaisten olisi pitänyt luoda vuonna 2015 järjestelmä, jossa tänne tulijat olisi saatu turvalliseen paikkaan odottamaan lyhyttä tuomiota siitä voivatko he tulla tänne vai ei.

Toinen ennaltaehkäisevä keino on taustojen selvitys. Pienenä esimerkkinä vain Suomen ensimmäinen terroristi, joka ihan muutenkin toisesta EU-maasta tulevana turvapaikanhakijana olisi pitänyt palauttaa sinne. Kaiken lisäksi ei edes selvitetty, mitä kaikkia rötöksiä hän jo oli ehtinyt tehdä Saksassa, jotka suoraan olisivat riittäneet hakemuksen välittömään hylkäykseen. Samanlaista näyttää tapahtuneen myös nykyhetken tapauksissa, mihin palaan lähipäivinä.

Kolmas ennaltaehkäisevä hanke on kansalaisaloite, jossa vaaditaan kansainvälisen GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimistä Suomessa (https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592). Ajatuksena on estää ylikansalliset sopimukset, jotka aukaisisivat hallitsemattoman ja holtittoman massamaahanmuuton. Se on saanut jo miltei 20 000 allekirjoitusta.

GCM-sopimus on lainsäädännöllemme kuin sorkkarauta, joka avaa ovet holtittomalle migraatiolle. 

Se on vähän kuin sitä, että jos astuisit autokauppaan ja sinulle myytäisiin auto sinun itsesi tietämättä. Kauppias toteaisi, että "astuminen kauppaan on vain ilmaus sinun tavoitteestasi ostaa auto" ja että "sinulla on täysi päätösvalta" mutta että hän tekisi sinulle paperit valmiiksi ja määrittelisi itse auton hinnan. Sitten sinä maksat hinnan – etkä aja autolla. Joku muu ajaisi sillä.

2. Uusia lakeja

Vuoden 2015 jälkeen hallitus ei halunnut toimia oman hallitusohjelmansa mukaisesti ja vahinko pääsi tapahtumaan. Sen jälkeen hallitus vähensi määrätietoisesti poliisien määrää ja eikä kyennyt huolehtimaan kansalaistensa turvallisuudesta.

Kuten kansalaisaloite ”Seksuaalirikoksesta Suomessa tuomitun oleskeluluvan peruuttaminen ja karkoitus” (joka on saanut jo kohta 100 000 allekirjoitusta) osoittaa kansalaiset haluavat nopeita ja järkeviä toimia turvallisuuden parantamiseksi.

Tässä ehdotuksia lainsäädännöllisiksi toimiksi:

A. Tänne turvapaikkaa hakeneet ihmiset ovat osoittautuneet turvattomuustekijäksi. On luotava järjestelmä, jossa vakaviin rikoksiin syyllistyneet (myös ennen Suomeen tuloaan!) henkilöt on nopeasti  siirrettävä joko maan sisällä johonkin paikkaan, jossa he eivät voi syyllistyä rikoksiin tai sitten nopeasti saatava ulos maasta. Lainsäädännön on muututtava tarpeen mukaan kansan turvaamiseksi, joskin osa tästä voidaan tehdä suoraan asetusteitse.

B. Poliisille on annettava välittömästi lisää vuosittain 400 virkaa, jotka suunnataan normaalin poliisityöhön. Nettipoliisien toiminta on suunnattava oikeiden netin seksuaalisten saalistajien kiinniottamiseen. Seuraamaan sitä kuinka nämä saalistajat kommunikoivat toistensa kanssa –lakeja seuraten; ei vakoilumielessä.

C. On lähdettävä ”kansallisiin turvallisuustalkoisiin”, johon kaikki puolueet voivat osallistua. Turvallisuuskysymyksissä ei ole demaria, kokkaria, vassaria tai perussuomalaista. On vain suomalaisia.

D. Lapsiin, erityisesti ei-sukukypsiin, kohdistuvan seksuaali- ja muun väkivallan rangaistukset ja koko oikeuskäytäntö suhteessa lapsiin kohdistuviin rikoksiin on uudistettava perusteellisesti. Jokaisesta rikoksesta tulee seurata ehdoton tuomio. Jos syyllistyy lapsen hyväksikäyttöön, siitä pitää seurata oikeasti pitkäaikaista linnaa.. Uhri kantaa rikoksen henkistä taakkaa koko elämänsä – rangaistuksen pituuden tulee vastata tätä.

E. Turvapaikanhakijan tekemän väkivaltarikoksen tulee olla kansalaisuuden saamisen este sekä kansalaisuuden menettämisen peruste.

F. Turvapaikantekijöille on tehtävä selväksi, että rikos johtaa karkotukseen Suomesta ja maahantulokieltoon.

G. Rajatarkastukset tulee ottaa käyttöön niin että rajatarkastus voi todellisuudessa varmistaa, ettei maahantuleva henkilö ole uhka yleiselle turvallisuudelle ja järjestykselle. Säilöön ja tutkintaan.

On vielä toivoa! Toimitaan yhdessä!

Suomi voidaan vielä hyvin pelastaa. Tarvitaan yhteistyötä. Nyt on ihan sama onko demari, kokkari, kepulainen tai muu. Kunhan toimitaan yhdessä. Jokainen voi päätellä oman omantuntonsa ja Luojansa edessä sen onko osasyyllinen näihin tapahtumiin.

Nyt pitää toimia ja historioitsijat tutkikoot myöhemmin syylliset.

Kuten Tuntemattomassa: ” En mää täsä syylissi kaipa yhtikäs. Lahtist ja konekivääri mää kaipasi."

**

Onneksi on perussuomalaiset!

 

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu