Väkivalta pelaa hämärään pussiin

Tämä on oma henkilökohtainen mielipiteeni.

PS tuomitsee tietenkin kaiken väkivallan, vandalismin ja uhkaukset vaaleissa mutta lisään siihen
seuraavaa: tätä seuraava "maaginen kaksi viikkoa" ennen vaaleja on kuitenkin myös provokaattorien kulta-aikaa.

Vaaleihin voi yrittää vaikuttaa väkivallalla tai näyttävillä tempuilla (kuten hallituksen hajottaminen).

Tarkoituksena patistaa empivät äänestäjät hallituksen ja vallanpitäjien puolelle kun gallupit menevät alaspäin kuin heitetty paistinpannu. Pimeät operaatiot ovat nyt pop. Hörhöjä voi viekotella helposti välikappaleikseen.

Perussuomalaiset ovat nousseet nyt gallupeissa niin ylös, että on selvää, että näitä operaatioita ja loanheittoa tarvitaan nyt kovasti.

On aina kysyttävä, ketä tällainen vandalismi, terrori tai juopunut väkivalta hyödyttää.

Ainakaan perussuomalaisia se ei hyödytä missään tapauksessa. Me olemme Suomen lain puolella ja uskomme, että laillista yhteiskuntajärjestelmää muutetaan säätämällä uusia lakeja ja asetuksia.

Meillä on hieno maa, jossa voi kulkea ilman turvamiehiä. Pidetään se sellaisena.

ps. laitan tähän vielä tapahtuman, jota monet ehdokkaat varmaan kohtaavat. Joku kuukausi sitten eräs fillaroiva mies sai raivokohtauksen kun näki minut apteekin edessä ja alkoi huutamaan että "me pidämme huolen, että et koskaan pääse kansanedustajaksi" ja lupasi pahoinpidellä minut. Minä toivotin hänelle siunausta ja hyvää viikonloppua. Sama kaveri huuteli myöhemmin vaaliteltalla samanlaisia uhkauksia. Enpä oikein välittänyt. En heilu tuulessa. Silti: näitä hörhöjä tulee ja virkavallan kannattaa tietysti olla valppaana. Suomi on vielä onneksi sellainen maa, että täällä voi kulkea rauhassa. Pidetään siitä huoli ja rauhoitellaan ihmisiä. Kuten noissa kommenteissa totesin: suomalaiset ovat toistensa ystäviä – ei vihollisia.

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu