Herätys sisäministeri Ohisalo! Poliisien ampujat välittömästi vastuuseen!

Uutinen poliisien ampumisista Porvoossa on järkyttänyt ihmisiä.

Ensimmäisten tietojen mukaan poliisit houkuteltiin paikalle Porvooseen aamuyöllä valesoitolla.

Kyseessä oli ilmeisesti harkittu ja suunniteltu teko. Murhayritys, jossa käytettiin tuliaseita poliiseja vastaan ja anastettiin tuliaseita. Jos näin on, niin tarkoituksena oli järkyttää yleistä turvallisuudentunnetta. 

Teko on järkyttävä ja paheksuttava rikos. Poliisia ja kansalaista on meillä Suomessa yleensä kunnioitettu. Harkitut terroriteot ovat erittäin harvinaisia eikä tässä rauhallisessa yhteiskunnassa poliisin ole tarvinnut olla hampaisiin asti aseistettu.

Poliisia kohtaan tehty väkivalta on siten rikos koko yhteiskuntaa ja suomalaisuutta vastaan. Poliisit tekevät tärkeätä työtään hyvin pienellä palkalla ja koko ajan vaikeutuvassa tilanteessa, jossa voimavaroja vähennetään ja toimintaedellytyksiä supistetaan tietoisesti.

Olen varma, että kaikki suomalaiset toivottavat sydämessään voimia kahdelle haavoittuneelle ja heidän perheilleen. Olen myös vakuuttunut siitä, että monet rukoilevat heidän puolestaan.

Syylliset vastuuseen!

Poliisi ei ole tässä vaiheessa kertonut epäiltyjen tuntomerkkejä.

Se herättää tunteen siitä, että kansalaisilta yritetään pimittää jotain olennaista ja tärkeää.

Pimitys käynnistää myös huhumyllyn. On selvää, että järkevät ihmiset tekevät oman arvionsa tilanteesta.

Jaaha…taas nämä herrat kohtelevat meitä lapsina. On ilmeistä, että poliittisen korrektiuden ja toivioretkeläisyyden takia faktoja pimitetään”.

Ihmiset pelkäävät meidän vaipuvan naapurimaa Ruotsin tilanteeseen, jossa kansalaisten turvallisuus ja poliisien loukkaamattomuus eivät enää päde.

Suomalaiset eivät halua elää Ruotsissa.

Ampumiseen täytyy siksi reagoida päättävästi ja tarmolla. On näytettävä, että ”esivalta ei turhaan miekkaa kanna”. Myös sisäministerin olisi nyt päästävä ”twitter-tasoltaan” konkretian tasolle. Nyt ei ole aikaa hötkyillä ISIS-morsianten kotiinkuljetuksilla.

Suomen sisäministerin on nyt kertakaikkiaan keskityttävä Suomen asioihin ja suomalaisten turvallisuuteen.  

Sisäministerin olisi myös päästettävä irti ideologisesta toiveajattelusta ja keskittyä faktoihin.

Rouva Ohisalon olisi vihdoin tärkeä keskittyä todellisiin tapahtumiin ja suomalaisia kohtaaviin vaaroihin. Ajatuspoliisit olisi päästettävä kentälle ja ilmiantokulttuuri omien parissa olisi syytä unohtaa. Meillä on Suomessa oikeita ongelmia eivätkä ne parane sillä, että poliisit usutetaan toisiaan vastaan.

Herätys sisäministeri! Nyt on aika toimia tolkullisesti ja faktojen perusteella. Iltapäivän tiedotustilaisuudessa kannattaisi uskoa kansalaisiin, kertoa epäiltyjen tuntomerkit ja toimia tosiasioiden perusteella.

Se on se työ mistä saat palkkaa!  

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu