ÄÄNESTÄKÄÄ – jumpe sentään – SEN EU:n PAKETIN PUOLESTA!

(otsikko on satiiria!)

Suomalaisten uhkailu ja henkinen paimentaminen on ollut aina kovaa työtä. Sitä on harjoitettu historiamme aikana pitkään ja hartaasti.

Viimeisen esimerkki kerrottiin eilen.

Iltalehti uutisoi eilen, että EU uhkailee suomalaisia. (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8a3134c1-642e-4521-bed4-c2797a164144).

Lehden artikkelin mukaan EU kiristyksen yksityiskohtia yritetään salata mutta, että meitä uhataan nyt ”ennennäkemättömällä mainehaitalla ja poliittisella paineella”, jos Suomi ei hyväksy elpymisvälinettä.

Valtioneuvoston kanslia kieltäytyy kertomasta uhkaajan nimeä tai asemaa. Itse uhkaus esitettiin puhelimessa.

Lyhyesti: jollemme anna EU-rahoja niin Suomi kärsii ”vakavat seuraukset”.

Suomalaisten maine menee – yhyy

Lehden mukaan: ”Ylen tietojen mukaan neuvoston oikeuspalvelun yksi johtava virkahenkilö vastasi, että elvytyspaketin hylkääminen jossakin jäsenmaassa johtaisi ennennäkemättömään mainehaittaan ja poliittiseen paineeseen kyseiselle jäsenmaalle. Käytännössä elvytyspakettia varten luotu rakennelma romahtaisi.”

EU ilmeisesti ryhtyisi lehdistökampanjaan meitä vastaan ja estäisi meidän nytkin vaatimattomien vaikutusmahdollisuuksiemme toteutumisen. Joutuisimme siihen samaan loukkuun, johon olimme ajamassa Unkaria ja Puolaa.

PIMITYSTÄ?

Jutun mukaan pääministeri Marinin EU-asioiden valtiosihteeri Jari Luoto ei kerro kuka uhkasi meitä. Samoin valtioneuvoston kanslian EU-asioiden osastopäällikkö, EU-asioiden valtiosihteeri Kare Halonen vahvistaa, että seuraamuksista varoittaminen ei tapahtunut kirjallisesti mutta hän ei katso tarpeelliseksi kertoa siitä.

Kansalaisten henkinen paimentaminen YYA-Suomessa

Kyse ei ole uudesta asiasta. Suomalaisia on aina pitänyt hillitä, hallita, kiristää ja uhkailla. Sitä on tehnyt katolinen kirkko, Ruotsi ja Venäjä. Paikalliset ja kaukaiset herrat ovat valvoneet suomalaisia vero-alamaisia ja huolehtineet siitä, että esivalta ei turhaan miekkaa kanna.

II maailmansodan jälkeen – ns. ”rähmälläänolon” vuosina henkistä kurinpitoa harjoitettiin ankaran johdonmukaisesti. YYA-Suomen aikana ideologinen leimakirves lopetti uria ja suisti epäsuosioon ihmisiä, joiden uskottiin olevan ”neuvostovastaisia” tai ”äärioikeistolaisia”. Samoin ns. ”kotiryssä” instituutio varmisti sen, että johtavat poliitikot säilyivät tottelevaisina ja pysyivät järjestelmän hihnassa.

Kaikkea tätä varmisti vielä YLE:n toimittajien vasemmistolainen NL:n palvonta. Radiossa esitettiin ”Näin naapurissa” ohjelmia ja valhedokumentteja, joissa esiteltiin NL:n teknologista suuruutta. Koulukirjoissa ja varusmiesten oppaissa vannottiin YYA:n nimeen samalla kun toimittajat harjoittivat itsesensuuria ja epäilyttävien toimittajien leimaamista.

YLE:n toimittajat NL:n asialla ”rähmälläänolon vuosina”

Kuten uudet taistolaisista kertovat kirjat antavat ymmärtää, julkisen palvelun kanavilla valvottiin virallista totuutta aggressiivisesti, puolisivistyneinä ja melkein maistereina. Tämä ulottui myös paikallisille tahoille. Aina oli niitä, jotka säestivät tätä NL:n palvontaa jonkinlaisina ”henkisinä bongoryhminä” ja kuiskuttelivat halukkaiden korvaan taantumuksellisten tahojen neuvostovastaisuudesta. Toisinajattelijoita kuitenkin oli. Mainittakoon Erno Paasilinna, Jouko Tyyri, Timo Vihavainen, Paavo Haavikko, Carl-Gustaf Lilius, Veikko Huovinen, Paavo Rintala, Veikko Vennamo, Kauko Kare ja Seppo Heikinheimo ym. Mainittakoon vielä, että jopa kilttiä sosialistia Ele Aleniusta yritettiin vaientaa peräti NL:n suurlähettilään ja taistolaisten johdolla.

Varsinaista kansaa oli kuitenkin ongelmallista valvoa.

Tätä varten NL oli kehittänyt ns. ”vihjaustaktiikan”. Se merkitsi sitä, että ajoittain puolueen johtava lehti Pravda tai NL:n hallituksen lehti Izvestija mainitsi Suomessa toimivan ns. ”oikeistolaisia piirejä” tai ”leppymättömiä neuvostovastaisia tahoja”, joka vastustivat ystävyyden ja luottamuksellisten suhteiden politiikkaa. Näitä varoituksia toisteltiin Suomessa. Yleensä kirjoittaja toimi nimimerkin ”Juri Komissarov” salanimen varjolla Juri Derjabin niminen neuvostodiplomaatti.

Ongelmana oli se, että ennen vaaleja tehdyt kurinpitoyritykset satoivat aina päinvastaiseen laariin. Suomalaisen ovat niin itsepäisiä. Ja typeriä. Eivät ne ymmärtäneet omaa etuaan!

Ja se on nyt myös ongelmana. Nytkään nämä onnettomat suomalaiset eivät tiedä omaa etuaan!!

EU:n kurinpito ja valvonta ei oikein enää toimi

Eilinen juttu paljastaa, että suomalaisten henkisen pakkopaidan kiristäjät ovat olemassa ja heitä kuunnellaan. On myös hyvä verrata ”rähmälläänolon” ajan toimintamalleja nykyisiin. Ainoa mitä 1970-luvulla ei ollut ovat nämä meidän ”euroedustajamme”, jotka juuri äsken parahtivat kuin yhdestä suusta siitä, että Suomi voisi romuttaa EU-elvytyksen.

On vaara, että Suomi ei hyväksy tätä uutta ”siirtomaaveroa”.  Miten heidän kävisi? Apuuvaa! Un vin rouge s’il vous plaît!

Pelastakaa Suomi sen huonolta käytökseltä!

Suomen huono käytös voisi olla ihan kamalaa. Jos pakettia ei tule niin miten käy jo sovittujen rahanreikien? Mistä Italia saa rahaa uusiin hypernopeisiin nettiyhteyksiin? Entä miten Italia voi maksaa 250 euroa jokaisesta syntyneestä lapsesta. Entä miten Espanja voi siirtyä 4-päiväiseen työviikkoon, jollei suomalainen ota velkaa ja anna sitä heille???

Esitänkin siksi vetoomuksen Italian, Espanjan ym. maiden pankkien puolesta suomalaisille!

Haluamme ilmaista rahaa! Les Finlandais! Si têtu et stupide! Äänestäkää nyt sen paketin puolesta tai olemme hyvin hyvin vihaisia!

ps. Eurokuplassa elävät edustajamme (siis eurohyvät) märehtivät nyt sillä, että paketti on ”välttämätön” vaikka se oli vielä kesällä ”ainutlaatuinen”. Miten se mieli muuttui niin?

+16

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu