Äänestysbannit & vihervasemmiston vaalitemput

Onneksi olen sen verran vanha, että muistan vielä miten neuvostoaikana Suomen äänestäjiä ohjailtiin suorasukaisilla keinoilla.

Juri Komissarov, Pravda, ja Izvestija ärisivät suomalaisille ennen Suomen eduskuntavaaleja.

Syy: Suomessa oli ”neuvostovastaisia piirejä” tai ”neuvostovihaa”.

Ei saanut äänestää vääriä puolueita.

Tätä Kremlin vaalitemppua kumistelivat ja märehtivät sitten suomalaiset ”hyväpuolueet”. Ne uskoivat ”luottamukseen” ja ”ystävyyteen”.

Mitä siitä vilpittömästä rakkaudesta, lujasta luottamuksesta ja yya-hengestä olisi ollut jäljellä jos kansan äänestäisi ”valkobandiittisia-mannerheimiläisiä vaskisteja”? Pettäisimme sen neuvostolaisen poliittisen kulttuurin hengen, jota kepu aikoinaan juhli lahjoittamalla NKP:lle Lepikon torpan multaa?

Entä miten kävisi tulisten toverisuudelmien?

Luottamuksellisten keskustelujen?

Kotiryssä-instituution?

Alistumisen kulttuurin?

Olisimmeko turhaan kontanneet rähmällään ja aivan suotta katsoneet ”Vodkaa komissario Palmu” elokuvaa?

Suomalaista ei voi pelotella tai pakottaa

Ylhäältä tulleiden kieltojen tulokset ovat aina huonoja.

Meitä ei voi pelotella.

Demokratiassa äänestäminen määrää hallituksen ja vallan perusteet. Se on kansanvallan ydinajatus.

Kansa päättää – eivät kekkeruusit.

Meitä ei ohjailla mistään kremlistä tahi kesärannasta. Kansandemokratia-ohjailu tai wokestanilainen hyve-signalointi johtaa siihen, että ihmiset haluavat näyttää että äänestämisellä on väliä.

Valta kuuluu kansalle.

Tutkimusten mukaan yli 83% kansalaisista aikoo äänestää.

Se on ilahduttava uutinen – vastakkainen tälle kaikelle mieltäkääntävälle komsomol-mölylle ”arvopolitiikasta”.

Se on vaan niin, että kansa päättää 2.4.2023 kuka käskee.

Pelasta Suomi 2023.

  1. kuuntelin yhtenä päivänä radiosta suomalaisia meppejä. Mikä suloinen myötäsukaisuuden hyrinä täytti studion kun eräs meppi kertoi miten ”sähkön säästäminen on tavallisen ihmisen hyve”.

Hyve?!!Ihmiset maksavat itsensä kipeäksi ja vararikkoon!! Häpeäisitte…

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu