Antti Rinne – #aamiaisgaten todellinen järkkääjä?

”…Marinin kannalta kahdelle verovuodelle jakautuva 14 000 euron verottamatta jäänyt etu on merkittävä etu. Vältetyn veron määrä kolkuttelisi varmasti jo verohallinnon rikosilmoituskynnystä…” (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/922c4ed4-6c95-4ee3-84a7-1da7cb87ad13). Jarno Liski

**

#Aamiaisgate kasvaa ja paisuu.  (Le Monde: L’« aamiaisgate). 300 euroa on nyt 850 euroa. Ja kohta ehkä enemmänkin. Nyt sen tietävät jo ranskalaisetkin! (https://www.lemonde.fr/international/article/2021/05/31/le-scandale-des-petits-dejeuners-de-la-premiere-ministre-secoue-la-finlande_6082231_3210.html).

Tässä vaiheessa kannattaa kuitenkin muistaa se, että näiden verottomien etujen todellinen ”järkkääjä” taisi vuonna 2019 olla Meidän Oma Antti!

Meidän oma Anttimme! Rinteen Antsa!

Hänhän se usutti tavalliset demarit puolustamaan Marinia. Suuremmasta syystä. Hän – Mäntsälän oma suuri poika – taitaa olla se, joka nyt pelkää eniten tutkivaa journalismia.

Milloin se Iltasanomien tai MTV:n toimittaja soittaa kotiin? Aaapuuvaa! En vastaa!

Keskusrikospoliisin tutkinta?

Asiaa kannattaa nyt tutkia: kuka nämä kommunistisen riemun edut organiseerasi, kuka laittoi nimen paperiin, ja ennen kaikkea kuka maksaa veroedut takaisin. Erityisesti Antti Rinteen rooli on tutkittava hyvin tarkasti. Ylittikö hän oman toimivaltansa?

Samoin VNK:n toimintaa kannattaa tutkia suurennuslasilla. Mikä on sen funktio? Onko se jonkun puolueen tai henkilön ”kuninkaallinen kanslia”? Eikö poliittinen spinnaaminen ole puolueen tehtävä – ei valtiollisen kanslian?

Mitä jäi käteen?

Sanna Marin sai tefloniinsa pahan särön. Kaikki oli muiden syytä. Ei minun. Minä en. En. Damage-control näyttää olevan Sannalla lapsuksella.

Tietyllä tavalla hänen puolustuksensa tässä on ihan totta. Sanna on syytön. Ihan syytön. Ei hän tiennyt, hänelle järkättiin eikä edes kysytty. Eihän kuninkaallisillekaan kerrota.

Ruoka vaan ilmiintyy pöytään, suihkusaippua saunaan ja kalja jääkaappiin. En tiijä!

Jos verrataan Kulmunia ja Marinia niin on selvää, että Kulmuni teki teon, joka velvoittaa poliitikkoja tulevaisuudessa yhä enemmän.

Respektii Katri! Teit rohkeasti ja pelastit parlamentarismin periaatteen!

ps. tässä eräs kommentti minulle kun päivän sanapari on: ”aamupalat ja kylmät ateriat”.

Voihan kysessä olla ns. venytetty laskutus, eli onko hääjuhlat tilattu tuolta samalta firmalta, mutta onkin sovittu osittaisesti maksujen kirjaukset häivytettäväksi eli leivottu osa juhlista tuohon laskuun. Siten se oman kuitin maksuosuus jääkin vaikka puolikkaaksi? Pääministeri pitäisi kyllä kertoa mikä caterig- firma järjesti häät? Ja missä on lasku tai tilitapahtuma, mikä sen oman maksamisen osoittaa todeksi? – Oliko maksajana valtiota kupannut oman miehen konkurssin tehnyt start-up firma? Kyllä riittää selvitettävää.Voi olla, että vähän villoja jää lopulta, mutta selvyyden ja luottamuksen palauttamiseksi Marinin olisi syytä näyttää kuitit noista omista maksuosuuksista.

Noh…ainahan saa kysyä.

pps. Merkilliseksi menee: eilen Ylen A-studiossa oli joku tutkija, joka kertoi, että Marin pelastanut Suomen koronalta ja siksi ansaitsee ateriat. Lankinen taas otti itselleen syytä ts. heittäytyi bussin eteen, että Marinin ei tarvitsisi. Ja tänä aamuna Marin on turhautunut – ”no ei sitten, pitäkää aamupalanne ja kylmät pihvinne…en mä tartte….”

Ei sillai hyvä damage-control minusta….

+10
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu